Rettenetesen lefogyott Benke Laci bácsi - FOTÓ

Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája -
fogyás Benke Laci bácsi szakács Benke László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország szakácsa súlyos depresszióba esett az őt ért támadások miatt, és a sok stressz bizony a testén is nyomott hagyott.

Benke Laci bácsi akkor került kórházba, amikor többen támadni kezdték a munkásságát, kritizálták a receptjeit, a főztjét. Schobert Norbi akkor Laci bácsi védelmére kelt, még a konyhafőnök zsűrijével, Fördős Zével is összebalhézott barátja miatt.

Laci bácsi szerencsére már jobban van, újra mosolyog, de nem csak a lelkét, a testét is meggyötörték ezek a nehéz hónapok. Kocsis Tibó posztolt egy képet az Instagramra Laci bácsiról, a lecsófesztiválon találkoztak. Jól látszik, hogy az idős szakácsról bizony leolvadtak a kilók.

Benke Laci bácsival lecsófesztiválozunk

Tibor Kocsis (@kocsistibo) által megosztott bejegyzés,

Nikki Reed bombaformában van egy hónappal a szülés után - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170825-nikki-reed-bombaformaban-van-egy-honappal-a-szules-utan.htmlNikki Reed és Ian Somerhalder közös gyermeke egy hónapja született meg, és a színésznő máris bombaformában van! Szinte felháborító. Ez Zsír!OrigoImádnivaló partifalatok: az egészséges sütinyalókahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170815-egeszseges-sutinyaloka-partifalatok-recept.htmlNéhány évvel ezelőtt jelentek meg hazánkban is az úgynevezett cake pop, vagyis sütinyalóka receptek, amik nemcsak finomak, de a megjelenésük is igencsak vagány, így vendégvaráshoz tökéletesek. Most ennek mutatjuk meg egy egészséges változatát. Ez Zsír!Thinkstock6 dolog, amit nem tudtál a mandulárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170815-ezeket-biztosan-nem-tudtad-a-mandularol.htmlA mandula igazi szuperétel: vitamin- és ásványianyag-tartalma igen magas, kiváló fehérjeforrás, és telítetlen zsírsavakat tartalmaz. Ezt a csonthéjast az 50 legegészségesebb élelmiszer között tartják számon. Most tudj meg róla még többet! Ez Zsír!--Beast of the Beach - frenetikus street workout versenynek lehettünk szemtanúihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170823-beast-of-the-beach-street-workout-verseny-a-lupa-tonal.htmlMagyarországon először került megrendezésre igazi "beachstyle" street workout verseny a hétvégén a Lupa Prémium Beach-en. A BioTechUSA Beast of the Beach versenye a BARBRO. versenyeszközén, egy QuadraPro-n klasszikus "battle" szabályok szerint került lebonyolításra. Ez Zsír!--Félrenyelt falat okozta Dallas McCarver testépítő halálát!http://www.life.hu/ez-zsir/20170823-felrenyelt-falat-okozta-dallas-mccarver-testepito-halalat.htmlUtolsó Instagram-posztja alatt sorakoznak a részvétnyilvánítások, Dallas McCarver ugyanis néhány órával a videó közzététele után meghalt. Otthonában találtak rá, egy szerencsétlen baleset végzett vele evés közben! Ez Zsír!OrigoLesd el Elle Macpherson étrendjét! Ettől ilyen dögös az 53 éves modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170815-elle-macpherson-53-eves-modell-etrendje.htmlNem véletlen, hogy Elle Macpherson beceneve "A Test", hiszen tényleg ő a legcsodásabb testű nő, akiről egyszerűen nem lehet elhinni, hogy már 53 éves. Érdemes ellesni, milyen étrendet követ a modell. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.