Óriás papírvirágok – Csináld magad nyár végi lakásdísz

papír virág DIY csináld magad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a nyárnak, de az otthonodban még nem kell ezt érezned! Készíts csodaszép és igen dekoratív hatalmas virágokat, használd kedvedre, és élvezd az üde hangulatot még hosszú heteken, akár hónapokon át!

Amire szükséged lesz:

  • Ceruza
  • Olló
  • Ragasztópisztoly
  • 9 db 8 × 11 kreatív papír
  • 3 különböző méretű sablon (vágd ki kemény lapból, kartonból)

Így készítsd el:

1.) Hajtsd félbe az összes papírt és vágd félbe, így kapsz 19 darabot.
2.) Vágj ki 6 darab nagy szirmot.
3.) A szirmok alján vágj be egy 1,5-3 centiméteres részt, majd göngyöld fel őket, hogy a szirmok kissé befelé dőljenek majd.
4.) Tedd egymásra a szirmok alján a két bevágott részt, és ragaszd össze. Ezt minden sziromnál külön végezd el.
5. ) Ragaszd össze az összes nagy virágszirmot úgy, hogy a szirmok alapja kör legyen.
6.) Ismételd meg a 2-5. lépéseket egy közepes sablon segítségével.
7.) Ragaszd a nagy virágba a közepes virágot.
8.) A legkisebb virágszirmok készítéséhez 3 lapot vágj félbe, majd egy ehhez megfelelő sablonnal végezd el a 2-5. lépéseket.
9.) Ragaszd bele a meglévő virágba a kis virágot. Így kapsz egy 3 különböző sziromnagyságú, csodaszép virágot, ám még nem vagy kész.
10.) A virág középpontjának elkészítéséhez a fennmaradó három darab papírt hajtsd félbe, majd vagdosd be.
11.) Ragasztópisztoly segítségével göngyöld fel; először az elsőt, majd ezt a másodikkal, végül a harmadikkal.
12.) Végül ragaszd be a virág közepébe.

Forrás: thesitsgirls.com

Szuper vagy, kész a virágod!

Légy kreatív! Válassz különböző színeket, mintás papírokat, csinálj nagyobb, kisebb virágokat, készíthetsz hozzá leveleket. A felhasználása már teljesen rád van bízva; ebédlő, nappali, gyerekszoba... egy helyiség van, ahová nem ajánlott; a fürdőszoba, hiszen itt a páratartalom miatt hamar tönkremegy.

Az ötletet a thesitsgirls.com oldalon találtuk.

4 csodálatos természeti kincs, mely visszaköszön a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20170825-4-csodalatos-termeszeti-kincs-inspiracio-a-lakberendezesben.htmlA világ rengeteg mesés tájjal kecsegtet, de ezek közül a legtöbb elérhetetlen marad. Ezen segítünk most; olyan lélegzetelállító természeti kincseket mutatunk, melyek egyben kitűnő inspirációval is szolgálhatnak, otthonod felfrissítéséhez. OtthonOrigoA szikla ereje ötvöződik a modern gondolatisággal ebben a belvárosi lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20170825-a-szikla-ereje-es-a-modern-gondolatisag-egy-belvarosi-lakasban.htmlEgy magyar otthon, mely belsőépítészetét tekintve abszolút kiérdemli a merész és a fantasztikus jelzőket. Ring Miklós vezető tervező, belsőépítész most egy olyan bravúrt mutat be, mely remekül érzékelteti a tér és elképzelés összehangolását. OtthonOrigoPrince tovább él a róla elnevezett színben ishttp://www.life.hu/otthon/20170823-prince-tovabb-el-a-rola-elnevezett-szinben-lila-bibor.htmlMegalkottak egy új színt a nagyszerű zenészlegenda, Prince tiszteletére. Az 1984-es Purple Rain album óta hozzátartozott a bíbor szín, ám csupán halála után vált kézzelfogható névjegyévé. OtthonNorthfotoA kávézási szokásaid fényt derítenek az otthonod stílusára!http://www.life.hu/otthon/20170822-a-kavezasi-szokasaid-fenyt-deritenek-az-otthonod-stilusara.htmlA kávézási szokásaid megmutatják, hogy ki vagy, ezzel együtt pedig azt is, hogy milyen otthon számodra a legideálisabb. A fém vagy a fa domináljon? Praktikus vagy épp kényelmes legyen? Mutatunk négy alap kávéfogyasztó típust – természetesen számtalan átfedés lehetséges -, és azt, hogy hozzájuk milyen otthon a legmegfelelőbb. Kávékedvelők, ezt nem szabad kihagyni! OtthonThinkstockÚjítsd meg otthonod! - Tapétázási ötletek, tippekhttp://www.life.hu/otthon/20170818-ujitsd-meg-otthonod-tapetazasi-otletek-tippek.htmlA tapéta remek lehetőség az otthonod megújítására. Sokan úgy vélik, hogy a falakat lefesteni egyszerűbb feladat, de ez egyrészt nem mindig igaz, másrészt olyan drasztikus változást nem tudsz vele elérni. Megmutatjuk, hogy miként a legegyszerűbb tapétázni, és természetesen ötletekkel is szolgálunk. OtthonOrigoSzínpszichológia, avagy így használd a szürkét a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20170810-szin-pszichologia-igy-hasznald-a-szurket-a-lakberendezesben.htmlA lakásban szeretjük a fa különböző típusait, a barnát, a fehéret, a lágy tónusokat, mivel melegséget és fényt sugallnak. A szürkével már óvatosabban bánunk, de most bebizonyítjuk, hogy ennek a kevésbé méltatott színnek igenis van helye a lakásodban! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.