A szőke szépség ismét egy olyan fotót osztott meg az oldalán, amitől minden pasi szája tátva maradt. Sőt, még a csajoké is! 

Zimány Linda mostanában többször is megszólalt a külső, a megjelenés és az elfogadás témájában. A szexi ügyvédbojtár bevallotta, hogy bizony még neki is van narancsbőre, de ő soha nem is állítaná ennek az ellenkezőjét. 

Sőt, szerinte egyáltalán nem kell magunkat takargatni, hiszen senki sem tökéletes, de a hibák nem szégyellnivalóak. Persze az is tény, hogy a nők többsége szinte sosem teljesen elégedett magával, viszont nagyon sokan tesznek azért, hogy kihozzák magukból a maximumot, ez pedig véleménye szerint jó dolog. 

Stay focused and ambitious #cardiotime#postworkout 2 óra edzés @nemetheszter9 -el és jöhet a levezetô kardió

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Nos, ahogy nézegetjük Linda képeit, valószínűleg ő már kihozta magából a maximumot, ugyanis bomba jól néz ki. Nemrég egy edzőteremből posztolt egy olyan fotót, amitől leesett az állunk. Linda feneke egyszerűen tökéletes. Bár a többi idomára sem lehet panaszkodni. 

Zimány Linda szexi fürdőruhában pózol - Fotó!
Zimány Linda elárasztotta Instagram-oldalát dögösebbnél dögösebb fotókkal, de ez a fürdőruhás képe mindent visz: áttetsző anyagból készült ugyanis a dressz: Fotó!