ÉNB Alexáról és Tamaráról szexi fotók készültek Montenegróban

ÉNB Alexa szexi fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan különleges helyszínen kapták lencsevégre Alexát és Tamarát, ahol korábban híres divatmárkák fotózásait is tartották. Az eredmény pedig önmagáért beszél: Fotók! 

Alexa és Tamara két montenegrói lánnyal állt modellt, és azt kell mondanunk, hogy mindannyian csodásan néznek ki. A könnyed, légies szabású ruhák igazi tündérekké varázsolták a lányokat, akik láthatóan nagyon élvezték a munkát.

Alexa csodásan festett a különböző színű, könnyed alkalmi ruhákban Forrás: RTL Klub

"Életem egyik legprofibb fotózása volt Tamarával és két montenegrói lánnyal. Nagyon tetszett a különleges helyszín, a helyi fotóssal megvolt a szükséges kémia, jól megértettük egymást. Tamara is nagyon ügyes volt, egy-két dolgot tanítottam neki és aztán már úgy pózolt mint egy igazi profi" - mesélte az Rtl.hu-nak Alexa.

Mindkét lány ügyesen szerepelt a fotózás során Forrás: RTL Klub

Alexa, mint rutinosabb modell maga választhatta ki a ruháit, amelyeket a környezet hangulata és a karakteres arcához passzoló színek alapján nézett ki magának. A mongol származású szépség arról is mesélt, hogy nagyon szépnek találták Montenegrót, ahol nagyon jó lenne eltölteni egy pár napot és kikapcsolódni.

Fehérneműben az ÉNB sztárja: Fotók!

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja nem mindennapi arcát mutatta most meg: elképesztően szexi fotókon pózol Biacsics Tina. Elárulta, hogy a kedvesét szerette volna meglepni néhány pikáns képpel, ezért állt kamerák elé. Azt is megtudtuk, hogy korábban már részt vett hasonló fotózáson, de mivel ritkán fordul ilyen elő, ezért eleinte kissé zavarban volt. Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.