Csobot Adél bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél sosem tartozott a kerekded sztárok közé, ám alig pár hónappal a szülés után észre sem vehető rajta, hogy egy édes kisfiú anyukája. Így strandolt nyaralásán...

Egy kis nyaralás a szülőknek is jár - így gondolta ezt Istenes Bence és kedvese, Csobot Adél is, akik barátaikkal az Adriát választották pihenés gyanánt. A tegnerpartról pedig a sztármami szexi fotót is posztolt, ahol jól látható, hogy az alig valamicskét takaró sárga fürdőruhában is tökéletesen néz ki. Úgy tűnik, Adél nyert a genetikai lottón, mert bár sosem volt nagydarab, a szülés után mégsem látszik rajta, hogya életet adott egy ksifiúnak. Ugyanaz a törékeny lány maradt, aki a váradóssága előtt volt.

Csobot Adél szexi fürdőruhában nyaral Forrás: Instagram/ Csobot Adél

Friss! Istenes Bence megkérte Csobot Adél kezét?

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata megérett arra, hogy egy szinttel feljebb lépjenek. Lehet, hogy már meg is történt a lánykérés!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.