Fresh Wiki két hete adott életet első gyermekének, Samunak, aki császármetszéssel jött a világra. Az énekesnő elárulta, miért nem természetes úton született a kisfia.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, megszületett Fresh Wiki első gyermeke. Az énekesnő elárult néhány részletet a szülésről, ami nem ment olyan simán, ugyanis hatalmas volt a baba, így az orvosok a biztonság kedvéért inkább császárt javasoltak, még idő előtt.

Ilyen volt Fresh Wiki terhespocakjaForrás: Instagram

Köszönjük szépen, jól vagyunk. Nem egyszerű, szokjuk a helyzetet, de nagyon édes, nagyon szép, nagyon aranyos, nagyon nagy. 4430 grammal született. Nem is akart volna még jönni, de az orvos azt javasolta, hogy a nagy súlyra való tekintettel ne kockáztassunk, úgyhogy császár lett a vége" - mondta a Mokkában Wiki. Ő volt a legnagyobb baba az osztályon, de Wikiék számítottak arra, hogy nem kis súllyal fog születni, ugyanis párjának családjában gyakoriak voltak a nagy babák. Az énekesnőék Samu névre keresztelték kisfiukat, ennek a névnek is megvan a maga története. A név már azelőtt megvolt, hogy elkezdtük Samu gyártását. Amikor már terveztük, hogy szeretnénk kisbabát, nekem főleg lánynév ötleteim voltak, de volt három fiú is. Amikor kimondtam, hogy Samu, akkor egymásra néztünk, és tudtuk, hogy Samu lesz" - árulta el Wiki.