Anger Zsolt bugyiban fotózta barátnőjét - Fotó!

Forrás: Facebook/Anger Zsolt -
bugyi Anger Zsolt szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anger Zsolt imádja fiatal sminkes és színésznő kedvesét, rengeteg képet tesz közzé róla a közösségi oldalán: ezúttal egy bugyiban kapta le párját!

Kicsattan a boldogságtól Anger Zsolt és hihetetlenül büszke fiatal szerelmére. A színész a szakítása után gyorsan rátalált élete párjára, Emesére, akit másoknak is nagyon szeret megmutatni, például a Facebook népének. A színész ugyanis rengeteg képet készít szerelméről, ráadásul vadabbnál vadabbakat.

Anger Zsolt szívesen megmutatja kedvese idomait Forrás: Facebook/Anger Zsolt

A legutóbbi felvételeken például viszonylag kevés ruhában örökítette meg Zsolt a kedvesét: nadrág nélkül. Úgy tűnik, a szerelmes férfi egyáltalán nem akarja, hogy kedvese csodás idomaiban csak ő gyönyörködhessen, Emese lábait és fehérneműjét mindenkinek megmutatta.

Iszak Eszti melltartóban pózolt - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170907-iszak-eszti-melltartoban-pozolt.htmlIszak Eszti már nem az a szende kislány, akinek először megismerhettük, a műsorvezető ugyanis egyre merészebb: most egy szál melltartóban pózol. TrendOrigoMel B átlátszó ruhában vonult: elöl és hátul is kilátszott mindene - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170906-mel-b-atlatszo-ruhaban-vonult.htmlMel B egyre bevállalósabb, már ami az öltözködését illeti: a sztráanyuka legutóbb egy nagyon merész ruhában vonult, szinte mindene kilátszott. Trend--Kristen Sullivan megmutatta - Így néz ki egy frissen szült nő: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170906-kristen-sullivan-megmutatta-a-hasat-szules-utan.htmlKristen Sullivan a valóságot szerette volna megmutatni a közösségi oldalán a frissen szült nőkkel kapcsolatban: közzétett egy retusálatlan előtte-utána fotót a hasáról. TrendOrigoRita Ora szexi hálóingben pózol: átlátszanak a mellbimbói (18+)http://www.life.hu/trend/20170906-rita-ora-szexi-haloingben-pozol.htmlRita Ora igazán dögös fotóval örvendeztette meg rajongóit: vékonyka hálóingben pózol, amin bizony átlátszanak a mellbimbói. TrendOrigoBaukó Éva megmutatta magát - fotóhttp://www.life.hu/trend/20170905-bauko-eva-levetkozott-foto.htmlBaukó Éva teste elképesztő lett...TrendOrigoGyönyörű ruhában ment férjhez Stephen Baldwin lányahttp://www.life.hu/trend/20170905-nezd-meg-te-is-baldwin-lanyanak-eskuvoi-videojat.htmlHétvégén kimondta az igent Stephen Baldwin idősebbik lánya, Alaia Baldwin. Az álomesküvőt New York államban egy farmon tartották, családias hangulatban. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.