A DNS-vizsgálat szerint nem Salvador Dalí lánya a 61 éves katalán kártyajós

Forrás: MTI/EPA/EFE/Lama -
Salvador Dalí DNS-teszt apasági vizsgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróság utasítására elvégzett DNS-vizsgálat szerint nem Salvador Dalí lánya Pilar Abel, az apasági keresetet benyújtó 61 éves katalán kártyajós - közölte értesülését szerdán a La Vanguardia című katalán országos napilap.

A 28 évvel ezelőtt elhunyt művész kriptáját július 21-én nyitották fel, hogy mintát vegyenek a szükséges vizsgálatokhoz.

Salvador Dalí nem Pilar Abel apja Forrás: MTI/EPA/EFE/Lama

A figuerasi Pilar Abel tíz éve állítja magáról, hogy ő Salvador Dalí törvénytelen lánya, aki a művész egy házasságon kívüli kapcsolatából született. A nő 2015-ben fordult a bírósághoz, amely a tanúvallomások alapján megalapozottnak találta a keresetet, és elrendelte az exhumálást, mivel más módon nem lehetett DNS-mintát szerezni az elhunyttól, akinek nincs törvényes leszármazottja.

A művész örökségét kezelő alapítvány, a Fundación Gala-Salvador Dalí szerint az exhumálást elrendelő bírói döntés nem volt megalapozott, és már korábban közölte: elképzelhető, hogy ha a DNS-vizsgálat nem igazolja Dalí apaságát, az exhumálási költségeket kifizettetik a magát a festő lányának valló Pilar Abellel.

Az apasági perben szeptember 18-án várható bírósági ítélet.

Vilmos herceg elárult néhány részletet Katalin terhességérőlhttp://www.life.hu/csalad/20170907-vilmos-herceg-elarult-nehany-dolgot-katalin-terhessegerol.htmlKözleményben tudatta a királyi család, hogy Katalin ismét várandós. Vilmos herceg pedig örömmel kotyogott ki néhány részletet a terhességről. Család--Jön a harmadik baba Kim Kardashianéknálhttp://www.life.hu/csalad/20170907-harmadik-baba-kim-kardashian-beranya.htmlKim Kardashian és Kanye West kisbabája januárban érkezik, de a bortányhősnő ezúttal nem áldozza fel testét a terhesség oltárán. Család--Pataki Zita meddőségéről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20170907-pataki-zita-meddosegerol-vallott-idojos-rtl-klub.htmlA Class FM rádiósa és az RTL időjósa, Pataki Zita a lombikbébi-programmal kapcsolatban beszélt arról, hogy mennyit próbálkoztak a férjével, hogy teherbe essen.CsaládOrigoElőször találkoznak az elválasztott ikrek- videó!http://www.life.hu/csalad/20170906-konnyek-kozt-talalkoztak-az-ikerlanyok.htmlA kínai ikerlányokat születésük után egyből szétválasztották, majd a csecsemőket két különböző amerikai családnak adoptálták, akik több száz kilométeres távolságban laktak egymástól. Család--Fésűs Nelly lánya már kész hölgy: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170906-fesus-nelly-lanya-csodalatosan-szep.htmlA magyar színésznő nagyobbik lánya mára már 15 éves, és meg kell hagyni: egyre jobban hasonlít egy fiatal hölgyre, mint egy kislányra. CsaládOrigoFresh Wiki elárulta, hogyan született meg a gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170906-fresh-wiki-elarulta-hogyan-szuletett-meg-a-gyermeke.htmlFresh Wiki két hete adott életet első gyermekének, Samunak, aki császármetszéssel jött a világra. Az énekesnő elárulta, miért nem természetes úton született a kisfia CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.