Hétvégén a velencei filmfesztivál fődíjait is kiosztották, ezzel pedig véget ért a 74. olasz filmünnep, ami nemcsak a mozgókép szerelmeseinek, hanem a divatrajongóknak is tartogatott meglepetéseket. Mutatjuk is a vörös szőnyeg legfontosabb pillanatait!

Amanda Seyfried

A bájos színésznő Alexander McQueen 2018-as tavaszi kollekciójából választott egy csodás ruhát, ami a különböző anyagok és a káprázatos hímzés tett tökéletessé. A fiatal anyuka az ő és Ethan Hawke főszereplésével forgatott First Reformed című film premierjére érkezett ebben a ruhában.

Amanda SeyfriedForrás: AFP

Jane Fonda

Jane Fonda mindenkit levett a lábáról Velencében. Ennek nemcsak az volt az oka, hogy káprázatosan festett a fehér overálban és az estélyi ruhában is, hanem az, hogy most mutatták be Our Souls at Night című filmet, amiben Rovert Redford oldalán alakított szenzációsat. A páros először 50 évvel ezelőtt, a Mezítláb a parkban című moziban szerepelt együtt, 37 éve pedig nem forgattak közös filmet, így az özvegy szomszédok egymásra találásának történetét nem csoda, hogy sokan várták már.

Jane FondaForrás: AFP
Jane Fonda nem tagadja: plasztikáztat
A színésznő soha nem tagadta, hogy többször fordult már plasztikai sebészhez. Ezúttal szakértők elemezték ki, melyik testrészei dicsérik a sebészek kezei munkáját. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Jennifer LawrenceA nagyon várt filmek között volt a mother! is. Egyrészt a rendező személye miatt, hiszen Darren Aronofskynak voltak szenzációs alkotásai, mint a Rekviem egy álomért és a Fekete hattyú. Persze sokan azért érdeklődtek a film iránt, mert a forgatása közben talált egymásra a 48 éves rendező és a 27 éves Jennifer Lawrence, akik kerülték, hogy kettesben pózoljanak a vörös szőnyegen. A színésznő természetesen ezúttal is  tökéletes outfiteket választott: nagy szoknyás Dior ruhájáért odáig vagyunk, de a csipkével megbolondított Giambattista Valli is szuper választás volt. 

Jennifer LawrenceForrás: AFP

Ama Clooney

Az ikerszülés után most először mutatkozott hivatalos rendezvényen Amal Clooney. Természetesen férje oldalán jelent meg, és George Clooney egész este el sem engedte maga mellől a feleségét, óvón fogta a kezét. Nemcsak édes szerelmesek voltak, de nagyon jól is néztek ki. A rivaldafénybe való visszatérésre Amal egy lila Versace ruhát választott.

George Clooney és Amal ClooneyForrás: AFP, Northfoto

Octavia Spencer

A számolás joga című film főhőse a nagy közönségsiker, a The Shape Of Water premierjén és a díjátadón is megjelent. Mindig nagyon boldogok vagyunk, amikor egy plus size híresség ennyire jól néz ki a vörös szőnyegen, mert végre valaki megmutatja, hogy átlagon felüli méretekkel is lehet jól öltözködni, csak tisztában kell lenni testi adottságainkkal.

Octavia SpencerForrás: AFP

Julianne Moore

Talán nincs is még egy színésznő, akinek ennyire jól állna a fiatalos stílus. Az 56 éves Julianne Moore pedig rendszeresen bevállalja, hogy fiatalos lendületet ad az outfiteknek. Ilyen volt például az oversize pulóvernek tűnő, színes mintákkal játszó ruha és a feketével kombinált, mélyen dekoltált estélyi is. Imádjuk a színésznő bátorságát!

Julianne MooreForrás: AFP