Mc Hawer is küzd a kor ellen, szeretne sokkal jobban kinézni, és ezért a műtétektől sem raid vissza: saját zsírját fecskendeztette az arcába.

Sokáig volt az alkohol rabja MC Hawer, ennek a nyomait is el szeretné tüntetni az arcáról, de egyébként is fiatalodni szeretne, ezért árgus szemmekkel figyeli a legújabb eljárásokat, és ki is próbálja azokat! A mulatós sztár tavaly kés alá is feküdt, hogy arca simábbnak és fiatalabbnak tűnjön: saját zsírját fecskendeztette be!

MC Hawer saját zsírjával fiatalítja magátForrás: Facebook/MC Hawer

"Számomra egyre fontosabb az ápoltság. Pláne az alkoholizmusom után. Ezért tavaly először a saját zsírommal töltettem fel az arcbőröm. A hasamból szívtak le, nem tudom hány deci zsírt, annak egy töredékét injekciós tűvel befecskendezték a pofazacskómba. Mindezt azért, hogy természetes hatású legyen, ne szilikon" - mondta a Borsnak Mc Hawer, aki itt meg sem állt. A következő egy ultrahangos kezelés volt. "Egy hazai klinika szakemberei vállalták, hogy nagyon erős ultrahanggal bombázzák az arcbőröm mélyrétegeit. Ez egy-három hónap után fejti ki igazán a hatását, ennyi idő, míg beindul a bőr legalsó rétegeiben a kollagéntermelődés. Nehéz eldönteni, fiatalabbnak látszom-e egyáltalán, és ha igen, akkor mi az, mi köszönhető a genetikának, mi ezeknek az eljárásoknak, és mi annak, hogy négy éve már egyáltalán nem iszom. Lehet, hogy a koromnál fiatalabbnak tűnök, de szeretnék így 50-60 között minél jobban kinézni" – mondta Mc Hawer.