terhesség George Clooney Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes! Valóban újabb kisbabát vár Amal Clooney? 

Ahogy azt mát megírtuk, júniusban születtek meg George és Amal Clooney ikrei, akik az Ella és az Alexander nevet kapták. A kezdeti nehézségek után a páros beleszokott a szülői szerepekbe, bár a híres színészben állítólag voltak kétségek az elején.

Venice

Amal Clooney (@amalclooney) által megosztott bejegyzés,

Lehet, annyira beletanultak a dolgokba, hogy máris újabb kisbabát vállalnak? A felröppenő hírek szerint ugyanis Amal újból áldott állapotban van. A Life & Style magazin a címoldalon hozta le a nagy hírt, és arra alapozzák, hogy állítólag Amal terhességi tüneteket produkál.

Sőt, a hírek szerint nem véletlenül hord megint olyan ruhákat, amelyek takarják az alakját, mert lassan ismét látszódni fog a gömbölyödő pocak - írta meg a HollywoodLife.

Az első fotók a Clooney-ikrekről

Vakációra indult George Clooney és családja. A Daily Mail számolt be róla, hogy a színész és felesége, Amal Clooney Olaszországba utaztak egy magángéppel, hogy kedvenc helyükön töltsék a vakációt. Ez lesz Ella és Alexander Clooney első nyaralása. A színész és az ügyvédnő ikrei alig 30 naposak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.