Íme, minden apró részlet Rúzsa Magdi esküvőjéről

Rúzsa Magdi esküvő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi és kedvese, Vilmos, tegnap a Mátyás-templomban is mondták ki a boldogító igent. Magdi ruhájából tegnap még nem sokat láthattunk, testőrök védték fehér esernyőkkel a kívncsitekintetek elől. Most viszont nem csak a ruhát mutatta meg, hanem az esküvő részleteiről is mesélt.

Magdi a Daalarna Flower kollekciójának egyik különleges darabját viselte a nagy napon, amiben valóban elragadóan festett. Fehér fátyla is több méteres volt, hansúlyos fülbevalója pedig harmonizált a ruha színeivel. Magdi az esküvő részleteiről is mesélt még egy korábi ruhapróbán a SecretStories.hu-nak.

Magdiék polgári esküvője szűk családi körben még múlt héten volt, az esküvői ceremóniának és a lakodalomnak azonban tegnap megadták a módját. A Mátyás-templomban esküdtek, a buli helyszíne pedig egy etyeki birtok volt. A hely tulajdonosa vajdasági származású, ahogy Magdi is, és nagyon jóban vannak. Az énekesnő igazán otthoni érzi magát náluk. A talpalávalót egy jó cigányzenekar és egy partizeneka húzta.

"Ami viszont az esküvői hagyományt illeti, lemondtunk a legtöbb szokásról, például nem lesz nálunk menyasszonytánc. Ugyanakkor a töltött káposzta nem marad el – ez nálunk a Vajdaságban kötelező éjfél után –, vagy például a bácskai mulatós hangulatot, ha akarnám se tudnám kihagyni, szerintem erről a barátok is gondoskodnak majd. Viszont újítottunk is néhány dologban, illetve a párommal egyetértettünk abban, hogy ez az este azokról az emberekről kell, hogy szóljon, akiket mi nagyon szeretünk – örülnénk, ha ezen a napon meglephetnénk őket egy jó bulival. Fontos volt, hogy ez ne legyen görcsös, ne legyen erőltetett, csak röhögjünk együtt és érezzük jól magunkat" - mesélte Magdi.

Az ifjú pár 150 vendéggel ünnepelt együtt, ez számukra az a szűk kör, akiket ezen a nagy napon maguk mellett akartak tudni. Viszont még így is akadtak olyanok, akiket nem tudta meghívni a hely szűke miatt. Ezeknek a barátoknak és munkatársaknak az esküvő után afterparty-t rendeznek.

A teljes interjút itt olvashatod el.

A közösségi média nem más, mint átverés: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170915-igy-ver-at-teged-is-a-kozossegi-media.htmlNe dőlj be a képeknek, amiket a közösségi oldalakon látsz: nem a valóságot látod. Trend--7 + 1 tökéletesen felesleges kisbabaholmi - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170915-7-1-tokeletesen-felesleges-baba-holmi-kellek-ujszulott.htmlEgy kisbabának nincs másra szüksége, csak szülei szeretetére és figyelmére. Ugyan már! A 21. században nem adunk ilyen nyálas maszlagra. A kicsinek igenis vannak olyan luxusigényei, amelyeket a tökéletes szülő kielégít, ha igazán szereti a gyermekét. CsaládOrigoEgyéjszakás zabkása – 5-féle változatbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/privat-sef/20170821-egyejszakas-zabkasa-5-fele-valtozatban-marton-adrienn-receptje.htmlA chia a babhoz, a kukoricához és az amaránthoz hasonlóan a maják és az aztékok mindennapi eledele volt. Neve a maják nyelvén erőt jelent, ami nem véletlen: a chiamag igazi energiabomba. Koncentrált szuperélelmiszer, amely nagy mennyiségben tartalmaz szénhidrátokat, fehérjéket, rostokat és omega-3 zsírsavakat. Ezeken kívül a chiamag rendkívül gazdag antioxidáns összetevőkben. Ez az egyik alapja annak az öt zabkásareceptnek, amit ezúttal elhoztam nektek. Privát séf--Az édesanyja miatt lett ilyen sovány Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170917-katalin-hercegno-sovany-carol-middleton-miatt.htmlKatalin hercegnő nagybátyja, Gary Goldsmith családi titkot teregetett ki a Daily Mailnek. Nem biztos, hogy mindenki örül ennek... Ez Zsír!--Újra szingli a világ legszexibb leszbikus nője, Ruby Rosehttp://www.life.hu/intim/20170917-ujra-szingli-a-vilag-legszexibb-leszbikus-noje-ruby-rose.htmlRuby Rose az össze fotót törölte az Instagramról, amin párjával szerepelt. Mi történhetett? A Daily Maily vette észre, hogy a szerelmes fotók hiányoznak.IntimOrigoTestdiszmorfiás zavar miatt pokol a férfi élete: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170917-kenyszeres-betegsege-miatt-pokol-a-ferfi-elete.htmlStephen Fode betegsége döbbenetesen nehéz lehet, ugyanis a testképzavar miatt folyamatos kényszerei vannak. Dr. Life--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.