Így néz ki most Mr. Big, azaz Chris Noth - Fotó!

Mr. Big Chris Noth
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem csodálkozott azon, hogy Carrie Bradshaw szívét elrabolta Mr. Big, hiszen Chris Noth ellenállhatatlan volt a sorozatban, de a mostani kinézetével egyetlen New York-i szinglit sem tudna meghódítani.

Volt idő, amikor a legtöbb nő szíve bizony Mr. Bigért dobogott, de sajnos Chris Noth már nem tudja úgy felforrósítani a levegőt, mint azelőtt. A színész persze még most is sármos volna, csak ne hanyagolná úgy el magát! Nem szép tőle, hiszen mindenki számára ő volt a nagy Ő, és bizony ebből a szerepből soha nem fog tudni kilépni, a szintet pedig fent kellene tartani.

Chris Noth nagy csalódát okozott ezzel a megjelenéssel Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Japz

Kár, hogy a színésznek ez nem sikerült: legfrissebb fotója igazán elkeserítő. Bajuszt növesztett ugyanis, ami egyáltalán nem áll jól neki, és a félig ősz, félig befestett frizura sem éppen előnyös, hogy a gyűrött pólóról már ne is beszéljünk. Nem ezt szoktuk meg, és nem ezt vártuk Mr. Bigtől...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.