Takáts Tamás évekkel ezelőtt vetett véget második házasságának, de most először beszélt arról, mi is vezetett a válsághoz: egykori feleségének féltékenykedése miatt nagyot sokat veszekedtek.

Rengeteg megpróbáltatást okoztak neki az elmúlt évek, de Takáts Tamás már a háta mögött tudhatja ezeket. Magánéleti gondokkal küzdött, de a válás megoldotta a problémáit. Nem sokszor beszélt Takáts Tamás arról, hogyan jutottak el eddig egykori feleségével, de most elárulta.

Takáts Tamás elárulta, miért vált el a feleségétőlFotó: Szabó Pál/Origo

"Hívő, béketűrő ember lévén sosem emeltem kezet nőre. Bár nem szeretem, ha ridiküllel ütik-verik a fejem, de vissza soha nem ütöttem, inkább elmenekültem. Évekig menekültem, de végre lezártam életem kritikus és fájdalmas korszakát" - mondta a Story Magazinnak a zenész,aki barátságban vált el feleségétől. Anikóval a Hit Gyülekezetében találkoztak,egymásba szerettek, de hamar kiderült, hogy a kedvesnek tűnő nő nagyon féltékeny. Hiába voltam hűséges a feleségemhez, bármit mondtam, nem hitt nekem. Mindig Anikó féltékenykedése volt a veszekedéseink, botrányaink hátterében" - mondta a Takáts Tamás, aki békés, konfliktuskerülő ember, ezért évek múltán úgy döntött, inkább elválik. Öröme azonban a közös 12 éves lányuk, Luca, akit immár a zenész nevelhet.