A legnagyobb celebek nem jóízlésükről tettek tanúbizonyságot ezen a héten. Még azok is elbuktak, akik egyébként nem szoktak hibázni. Mutatjuk is őket!

Aszimmetrikus villantások

Míg a múlt héten Halle Berry keltett feltűnést hatalmas kebleivel, most Alessandra Ambrosión volt a sor: aszimmetrikus felsőjének egyik oldala mindössze egy melltartóból állt. Julianne Moore a modellel ellentétben csak vállát villantotta ki a ruhából, de borzalmas lett az összhatás. Pedig a színésznő ritkán téved, de a Kingsman premierjére választott ruha szörnyen festett rajta.

Alessandra Ambrosio, Julianne MooreForrás: AFP

Habcsókok

Lucy Liu négyemeletes tortaként érkezett egy gálára, Rihanna pedig egy habos muffin volt Londonban, a sminkkollekciója bemutatóján.

Lucy Liu, RihannaForrás: AFP, Northfoto

Totális ízlésficam

Túl sokat látjuk az egykori Spice Girlt, amióta az America's Got Talent zsűrijében ül. Egyáltalán nem kellemes élmény Mel B-t a vörös szőnyegen látni, stílusérzékből ugyanis mindig bukdácsolt az énekesnő. Ha a 90-es évek viseleteit el is felejtjük, és az évtized számlájára írjuk, mostani viseleteire akkor sincs mentség. Egyszerűen katasztrófa!

Mel BForrás: Northfoto

Puffos ujj lenyalt hajjal

Nemcsak Julianne Moore okozott nekünk fájdalmat a választásával, hanem másik nagy kedvencünk, Margot Robbi is. A szabásban és mintában is régimódi ruha nem igazán illett hozzá, ahogy a haja és a sminkje sem passzolt. 

Margot RobbiForrás: AFP