Jennifer Lawrence Halle Berry Rihanna vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Divathetek, filmfesztiválok, premierek - beindult a szezon, és így egyre több igazán híres celebet tudunk megmutatni nektek! Nézzük, hogyan öltöztek ezen a héten a kedvenceink!

Dekoltázsriadó

Legutóbb Heidi Klum tette ki a kirakatba méretes kebleit, ezúttal pedig Halle Berry volt soron. A színésznő a torontói filmfesztiválon jelent meg ebben a mélyen dekoltált, trapéz szárú overallban. Mintha nem is érezné benne magát túl kényelmesen: hatalmas terpeszekben kissé fiús beállásokat mutatott.

Halle Berry Forrás: AFP, Northfoto

Fashion Week

Az egyik legtöbb celebet vonzó bemutató ezúttal is Michael Kors show-ja volt a New York-i divathéten. Nicole Kidman és Naomi Watts is részt vettek az eseményen, ráadásul mindketten virágmintás ruhában jelentek meg: előbbi egy hűvösebb árnyalatú kék ruhában, utóbbi a sárga és fekete kontrasztjával játszó darabban.

Nicola Kidman, Naomi Watts Forrás: AFP

Rihanna és a street style

Rihanna is New Yorkban töltötte az elmúlt napokat, hiszen saját sminkkollekciója is itt debütált. Amikor nem a vörös szőnyegen vonult az énekesnő, akkor az utcán tette ugyanezt. Nagy kedvencében, csupa farmerben is láthattuk, de amikor nem akart feltűnést kelteni, akkor egy rikító melegítőben lépett utcára. Így bujkál Rihanna. Tényleg nem is feltűnő.

Rihanna Forrás: Northfoto

Jennifer Lawrence, a menyasszony

Mostanában nincs is olyan trendjelentés, amibe Jennifer Lawrence ne kerülne bele. Legutóbb a velencei filmfesztiválra választott ruháit méltattuk, ezúttal pedig a mother! New York-i premierjén mutatott valami újat. A fehér ruhában menyasszonyként festett a fiatal sztár, aki ezúttal párjával, a filmrendező Darren Aronofskyval is bátran pózolt. A virágos hajdísz is erősítette a menyasszonyos hatást, lehet, hogy Jennifer utalni próbált valamire?

Jennifer Lawrence Forrás: Northfoto

Arany nyakkendő

Imádjuk Jake Gyllenhaalt, de ez az arany nyakkendő, amit a Stronger című film New York-i premierjén viselt, rossz döntés volt. Megy ez neked jobban is Jake, ne hagyj cserben minket!

Jake Gyllenhaal Forrás: AFP, Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.