Pataki Zita mindennél jobban szeretett volna anyává válni, de sem természetes úton, sem lombikprogrammal nem sikerült. Évekig próbálkoztak, a műsorvezető férje naponta szúrta injekciókkal, de hiába.

Pataki Zita megnyílt és őszintén beszélt arról, miért nincsen gyermeke. Férjével együtt mindent, de mindent megpróbáltak azért, hogy szülők lehessenek, de a sorozatos kudarcok miatt feladták a küzdelmet. Szerencsére a kapcsolatukban ez nem okozott törést. Pataki Zita már az elején szakember segítségét kérte.

Pataki Zita mindent megpróbált, de már feladtaForrás: RTL Klub

"Voltam családállításon, felkerestem táltost, jártam pszichológushoz, és még sorolhatnám. Tudni akartam, miért történik ez velem. A nők hittel mennek lombikra, de benne van, hogy nem sikerül. Fel kell a lelkünket készíteni erre, mert összetörhet, és a kudarc depresszióba húzhat. Rámehet a házasságunk is. Hálás vagyok a férjemnek, mert végig mellettem állt. Összekapaszkodtunk, sôt a procedúrák és a fájdalmak még közelebb hoztak bennünket egymáshoz" - vallotta be a műsorvezető. Hozzátette, akkoriban az orvosokról szólt az élete. "Amikor az egész eljárás elkezdődik, kapsz egy csomó hormoninjekciót. Az is kérdéses, hogyan reagál erre a szervezeted, mennyi petesejt kezd el termelődni. Előfordult, hogy teljesen kikeltem magamból a hormonok miatt, de humorral próbáltuk kezelni a férjemmel. Volt, hogy kiabáltam neki, hogy nyugtasson meg, mert úgy éreztem felrobbanok a hormonoktól. Alig tudtam kezelni. Ráadásul negyvenévesen tudtam meg, hogy van egy vérmutációm, az átlagnál sűrűbb a vérem. Így aztán a hormoninjekciók mellett egy éven át mindennap vérhígítót kellett szúrnia a férjemnek a hasamba. Még a vérem miatt is orvoshoz kellett járnom" - árulta el Zita. Mára feladták a próbálkozást. "Úgy érzem, minden orvost, módszert, alternatívát ismerek, ami hazánkban elérhető, mert hittem benne, hogy sikerül. Reflexológiát, különféle szereket, jógát, akupunktúrát, tényleg mindent kipróbáltam... De most már a korom miatt is lemondtam egy következő lombikról" - mondta Zita a Borsnak.