Claudia Schiffer Carla Bruni Helena Christensen Versace Donatella Versace Naomi Campbell Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alapítójára, a 20 éve meghalt Gianni Versacera emlékezve együtt állította a kifutóra az 1990-es évek neves topmodelljeit a Versace divatház a milánói divathéten. Kétségkívül ez volt a rendezvény legjobb pillanata.

Donatella Versace meghívta divatbemutatójára Carla Brunit, Claudia Schiffert, Naomi Campbellt, Cindy Crawfordot és Helena Christensent, akikkel együtt vonult a kifutóra. Valamennyien Gianni Versace kedvenc modelljei voltak.

Balról jobbra: Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbel, Cindy Crawford és Helena Christensen Forrás: The Yomiuri Shimbun/Koki Kataoka

Az öt topmodell csillogó, hosszú ruhában vonult végig a kifutón. Donatella Versace új kreációi mellett ismét a kifutóra vitte bátyja legendás ruháit az 1980-90-es évekből.

"Gianni, te egy zseni voltál és felismerted a nők erejét" - hangoztatta Donatella Versace. A divatcézár 51 évesen, sikerei és népszerűsége csúcsán, 1997. július 16-án lett brutális gyilkosság áldozata. Miamiban található lakása előtt lőtte le Andrew Cunana sorozatgyilkos férfiprostituált (Versace soha nem titkolta, hogy a saját neméhez vonzódik), aki nem sokkal később magával is végzett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.