Íme, az első fotó Cooky és Debora kisbabájáról

Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebookjára posztolta ki babájuk ultrahangos fotóját Cooky és egyben megerősítette a hírt, apa lesz. 

Cooky és 27 évvel fiatalabb szerelme Debóra első gyermeküket várják. A rádiós most közzétette a február elején érkező gyermekük első ultrahangos fotóját, íme:

Először mesélt az anyaságról Trokán Anna színésznőhttp://www.life.hu/csalad/20170923-eloszor-meselt-az-anyasagrol-trokan-anna-szineszno-szekeres-noranak.htmlJúnius végén adott életet kisfiának, Károlynak Trokán Anna. A szép színésznő Szekeres Nórának mesélt az anyaság szépségeiről, amit leginkább a szerelemhez tudna hasonlítani. Elmondta, hogy főleg a kezdetekben nagyon keveset tudott aludni és az evésre sem figyelt oda, de mára rendeződött a napirendjük. Család--Elpusztult Fésűs Nelly kutyájahttp://www.life.hu/csalad/20170916-elpusztult-fesus-nelly-kutyaja-belcsavarodas-miatt.htmlÚgy tűnt, hogy az orvosoknak sikerült megmenteniük a házikedvenc életét, de sajnos nem. A színésznő kutyusa elpusztult. Család--Így fogják majd hívni Szinetár Dóra fiáthttp://www.life.hu/csalad/20170912-szinetar-dora-fiat-igy-fogjak-majd-hivni.htmlSzinetár Dóra a Micsoda Nők! című műsorban árulta el születendő gyermeke nevét.CsaládOrigoGyönyörű terhesfotókat posztolt Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20170813-terhesfotokat-posztolt-szinetar-dora.htmlHamarosan megszületik Szinetár Dóra gyermeke. CsaládOrigoMegnősült Véber István meterorológus http://www.life.hu/csalad/20170822-megnosult-veber-istvan-meterorologus-augusztus-vegen.htmlA 36 éves tévés esküvőjéről Szellő István beszélt a csatornán. Család--Belekötöttek Hódi Pamelábahttp://www.life.hu/csalad/20170822-belekotottek-hodi-pamelaba-a-facebookon.htmlLilcsót, egy barátjuk kislányát köszöntötte fel ötödik születésnapja alkalmából a Facebookon Hódi Pamela. A követői azonban csúnyán beszóltak.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.