Miley Cyrus szülővárosában, Tennessee államban vett házat

Miley Cyrus farm ház Liam Hemsworth Tennessee
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Disney-színésznőből popsztárrá vált Mileyról, elsőre biztosan a polgárpukkasztás, a lázadás és a botrányok jutnak az eszünkbe. Pedig ezeket úgy tűnik, egyre inkább maga mögött hagyja és egy új, nyugodtabb életbe kezd. Jól mutatja ezt mostani házvásárlása is, mellyel visszatér a gyökereihez.

Férjhez ment Miley Cyrus?

Nem mindennapi fotó terjedt el az interneten, amelyből arra következtethetünk, hogy Miley Cyrus bizony elkelt.

Miley 5,8 millió dollárért vásárolta ezt a gyönyörű, 33 hektáros farmot szülővárosában, Franklinben, Nashville külvárosában Tennessee államban. Nem ez az egyetlen ingatlana – van többek közt Kaliforniában és Malibun is háza -, de kétségkívül ez a legotthonosabb.

Miley 5,8 millió dollárért vásárolta ezt a gyönyörű 5 hálós, 6 fürdőszobás házat Forrás: Zillow

Az 5 hálós, 6 fürdőszobás ház, klasszikus déli jellegzetességekkel büszkélkedhet, beleértve egy hatalmas verandát és egy kültéri nappalit. A közel 700 négyzetméteres ingatlan rusztikus hangulatához a keményfa padló, a szárnyas kandalló, a vörös téglabetétek és a funkcionális díszítő gerendák járulnak hozzá. A kertben egy medence és egy minigolfpálya űzi el az unalmat.

Kíváncsian várjuk, hogy mikor költözik be Liam Hemsworth oldalán!

Még több kép erről a lenyűgöző házról:

/1709/Miley201792616441

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.