Így készül a hamis vadas: recept!

Forrás: Keverd újra, Buday! -
recept Buday Péter marha vadas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket!

Hozzávalók:

  • 1 kg marha lábszár
  • 50 dkg fehérrépa
  • 20 dkg sárga répa
  • 10 dkg vörös hagyma
  • 5 dkg vaj
  • 2 dl görög joghurt
  • 4 db tojás
  • 6 dkg kukorica keményítő
  • 5 dkg kukorica pehely
  • 2 db alma
Hamis vadas Forrás: Keverd újra, Buday!

Így készül:

Főzők egy finom marhahúslevest. A zöldségeket összeturmixolom krémnek. Az elkészült krémet mustárral, sült alma krémmel, joghurttal ízesítem, majd egy kevés vajjal dúsítom. Külön turmixolom a fehérrépa egy részét, amásikat pedig összekockázom. Keverek hozzá tojást, tojásfehérjét, kukorica keményítőt, sóval ízesítem és egy kevés kukoricapehellyel dúsítom. Kivajazott formába teszem, és 160 fokos sütőben megsütöm.

Nézd meg a teljes adást:

Így étkezik a csodálatos Kate Hudsonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170926-igy-eszik-egeszsegesen-kate-hudson.htmlA 38 éves színésznő tavaly adta ki egészséges életmódról írt a könyvét Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body címmel. Az ép testben, ép lélek mottóra épült könyvben rengeteg tanáccsal szolgál Kate Hudson, és maga is e szerint él. Nemcsak sportol és meditál, de egészségesen is étkezik. Mutatjuk is, miket eszik a bájos színésznő. Ez Zsír!--5 dolog, amit ne csinálj, ha éhes vagyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170922-dolgok-amiket-soha-ne-csinalj-ehesen.htmlAz éhség könnyen elkerülhető egy kis előregondolkodással és a napi ötszöri étkezéssel. Persze még a rendszerető embereknél is előfordul, hogy kimarad egy-egy étkezés, így viszont könnyen felütheti fejét a farkaséhség. Ez Zsír!ThinkstockŐszi vitaminkoktél: recept!http://www.life.hu/ez-zsir/20170922-vitaminkoktel-recept-buday-petertol.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell, hogy íztelen legyen! Sőt a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket! Ez Zsír!Thinkstock3 ok, amiért örökre felejtsd el a mérlegethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170919-ezert-ne-allj-a-merlegre.htmlRendszeresen edzel, a mérleg mégsem mutat annyit, amivel elégedett lennél? Gondolkodtál azon, hogy nem is mérvadó az a súly, amit a számlapról leolvashatsz? Íme, 4 ok, amiért ideje örökre elfelejteni a mérleget. Ez Zsír!OrigoVilágsiker az új magyar édesítőszer, az almacukor http://www.life.hu/ez-zsir/20170918-az-almacukor-az-uj-magyar-termeszetes-edesitoszer.htmlKözel egy évtizedes kutatómunka után sikerült elkészíteni az almából kivont édesítőt, az almacukrot, amely természetes alapanyagból készült, alacsony a glikémiás indexe, nem utolsósorban pedig kellemes ízélményt nyújt. Ez Zsír!--Kíváncsi vagy Taylor Swift étrendjére? Megmutatjuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20170919-taylor-swift-etrendje.htmlBármit csinál a 27 éves énekesnő, azt világszerte imádják. Legújabb videoklipje is rekordokat döntögetett. Ezúttal viszont nem zenei karrierjéről vagy hírhedt szerelmi életéről fogunk írni, hanem arról, hogyan tartja karban magát, mit szeret enni és hogyan bűnözik Taylor Swift. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.