Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket!
Hozzávalók:
- 1 kg marha lábszár
- 50 dkg fehérrépa
- 20 dkg sárga répa
- 10 dkg vörös hagyma
- 5 dkg vaj
- só
- 2 dl görög joghurt
- 4 db tojás
- 6 dkg kukorica keményítő
- 5 dkg kukorica pehely
- 2 db alma

Így készül:
Főzők egy finom marhahúslevest. A zöldségeket összeturmixolom krémnek. Az elkészült krémet mustárral, sült alma krémmel, joghurttal ízesítem, majd egy kevés vajjal dúsítom. Külön turmixolom a fehérrépa egy részét, amásikat pedig összekockázom. Keverek hozzá tojást, tojásfehérjét, kukorica keményítőt, sóval ízesítem és egy kevés kukoricapehellyel dúsítom. Kivajazott formába teszem, és 160 fokos sütőben megsütöm.
Nézd meg a teljes adást: