O. J. Simpson otthon kastély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilenc év után engedték ki a börtönből O.J. Simpsont, és ott folytathatja az életét, ahol abbahagyta. A börtönből egy gyönyörű villába költözött: öt hálószoba és medence várja a 463 milliós kastélyban.

O.J. Simpson kilenc év után kiszabadult a börtönből, és ugyanazt a fényűző életet folytatja, amit azelőtt élt. Nem akármilyen házat választott ugyanis magának: egy igazi kastélyt vásárolt az egykori sportoló 1,8 millió dollárért, vagyis átszámítva körülbelül 463 millió forintért. Nagy változás lesz ez a hatalmas tér a börtön után, ahol nagyjából akkora helyen kellett eltöltenie a napjait, mint az új kastélyának az előszobája.

Ez lesz O.J. Simpson otthona Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Wago, Dose, Vimu, Edpi

A hatalmas zöldövezettel rendelkező villában 5 hálószoba és 5 és fél fürdőszoba található, valamint természetesen medence is. A sportolási lehetőségekről sem feledkeztek meg, a ház mellett ugyanis van egy golfpálya is, így O.J. Simpsonnak kis se kell mozdulnia, ha egy kicsit szórakozni akarna.

Az egykori sportoló rezidenciája elölről Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Wago, Dose, Vimu, Edpi

Gyilkos otthonok, ahol még ma is élnek, 2. rész

"Ha ezek a falak beszélni tudnának" - nos, a következő házak elbeszéléseit nem szívesen hallgatnánk meg, falaik ugyanis véres borzalmakat és megoldatlan bűnügyeket rejtettek el a kíváncsi szemek elől. Következzenek a gyilkos házak, ahol még jelenleg is élnek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.