Heti trendjelentés: így fest a plasztika után Kylie Minogue

Kylie Minogue vörös szőnyeg Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A manapság ritkán látott Kylie Minogue mellett Emily Ratajkowski, Michelle Williams és a világ egyik legszebb családja okozott feltűnést! Mutatjuk is a részleteket!

Michelle Williams

Még tartanak az őszi divathetek: ezúttal Párizsban mutatják be a legújabb trendeket. A Louis Vuitton show-ján több híresség is megjelent, akik közül kitűnt mindig különc stílusával Michelle Williams. A színésznő A cropt top és farmer együttest vagány Louis Vuitton kabáttal dobta fel, és természetesen a táska sem hiányzott az outfitből.

Michelle Williams Forrás: Northfoto

Emily Ratajkowski

A párizsi divathéten a Vogue magazin szervezett nagyszabású partit, ahová Emily Ratajkowski a tőle megszokott, villantásveszélyes szerelésben érkezett. A cseppet sem szégyenlős celeb ezúttal is csupasz melleivel keltett feltűnést.

Emily Ratajkowski Forrás: Northfoto

Kylie Minogue

Az énekesnőt, aki hamarosan 50 éves lesz, néhány héttel ezelőtt még kissé nyúzott arccal kapták lencsevégre a lesifotósok. Most azonban tündökölt Párizsban, habár az arca mintha túlságosan is merev lenne. Lehet, hogy kissé túllőtt a célon, ami a plasztikázást illeti? A ruhája ennek ellenére fantasztikus volt: igazán mozgalmas, izgalmas, miközben kellően lágy maradt.

Kylie Minogue Forrás: Northfoto

A legszebb család

A 90-es évek legdögösebb topmodellje, Cindy Crawford csodás családja körében érkezett egy vörös szőnyeges eseményre. Férje és fia között kiragyogott az egykori modell és lánya, Kaia, aki kezd a modellek élvonalába tartozni.

Presley Gerber, Kaia Gerber, Cindy Crawford és Rande Gerber Forrás: Northfoto
A hónap sminktrükkje: metallic smokey eyeshttp://www.life.hu/trend/20171004-a-honap-sminktrukkje-metallic-smokey-eyes.htmlPróbáld ki a szezon legizgalmasabb ragyogását! A metálfényű csillogás a legújabb őrület, a füstös szemfestés új dimenziója. TrendOrigo71 éves lett Susan Sarandon, a stílusában is merész dívahttp://www.life.hu/trend/20171003-susan-sarandon-71-eves-lett-igy-valtozott-a-stilusa.htmlSusan Sarandon a nagy színésznők nemzedékéből való, amit nemcsak Golden Globe és Oscar jelölései bizonyítanak, hanem a számos, igen komoly témákat boncolgató drámában játszott főszerepe, illetve az attitűd, amivel lépten-nyomon az egyéniséget és a természetességet hirdeti. TrendAFP20 éve gyilkolták meg Gianni Versacét - Így emlékeztek rá!http://www.life.hu/trend/20170927-20-eve-gyilkoltak-meg-gianni-versacet-igy-emlekeztek-ra.html20 évvel ezelőtt történt, 1997. július 15-én, hogy meggyilkolták az akkor legsikeresebb és imádott divattervezőt, Gianni Versacét. Halálának okáról ma is rengeteg teória él, ami viszont biztos, hogy a kivételes tehetségű, sajátos szemléletmóddal megáldott legenda elvesztése nagy tragédia volt. Két évtized múltán, a milánói divathéten az egész szakma előtte tisztelgett. Trend--Sminktrendek 2017 őszénhttp://www.life.hu/trend/20170921-sminktrendek-2017-oszen.htmlSzínpompás és szédítően izgalmas őszünk lesz. Ebben a szezonban újra hódít a macskaszem, a füstös szem, és az aranyláz is felütötte a fejét. Az éjszaka királynőinek a vampy szenvedélyessége szinte kötelező, de másképp, mint ahogy eddig azt megszoktuk. Nyolc izgalmas trend közül választhatsz idén. Íme! TrendThinkstockMinden idők legstílusosabb stewardess uniformisaihttp://www.life.hu/trend/20170919-minden-idok-legstilusosabb-stewardess-uniformisai.htmlA légiutaskísérők világáról a Kapj el, ha tudsz című film jut eszembe: elegánsak és vidámak és kísérik a jóképű pilótákat. Ha ez távol is áll a valóságtól, az elegáns jelző sok esetben mégis igaz. Mutatjuk is a világ legcsinosabb stewardess uniformisait! Trend--Ettől leszünk ráncosakhttp://www.life.hu/trend/20170914-ettol-leszunk-rancosak.htmlAz idő előtti öregedéshez nemcsak a megfelelő bőrápolás hiánya járul hozzá, hanem egyéb életmódbeli és környezeti tényezők is. Ezeknek egy része pedig könnyen elkerülhető lenne, mert ki szeretne már a 30-as éveiben tiszta ránc lenni? TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.