Kutya a lakásban; belsőépítészek adnak tanácsot, valamint avatnak be a személyes tapasztalataikba. Gyönyörű otthonaik abszolút illeszkednek a kutyáik életritmusába, és ez igaz fordítva is. Egy lakás, ház belső kialakításakor sosem szabad megfeledkezni a háziállatokról sem, hiszen az ő életterükről is döntesz.

Jonathan Adler és Foxylady

"A tárgyak végeredményben csak tárgyak. Az az igazság, hogy részben már majdnem mindent megrágott a kutyám, de ezzel csak még karakteresebbé váltak a dolgaim."

Jonathan Adler és FoxyladyForrás: Rizolli

Martyn Lawrence Bullard és Daisy Olympia Green 

"Mindig megpróbálom figyelembe venni a megrendelő kutyájának igényeit. A tervezési folyamat fontos részét képezi az ő kényelme is."

Martyn Lawrence Bullard és Daisy Olympia GreenForrás: Rizolli

Betsy Burnham és Lolsa, Nina Garcia és Felix

„Teljes mértékben együtt lehet élni kutyákkal és gyönyörű dolgokkal, de két dolgot fontos megtenni ezért. Az első; meg kell nevelni a kutyákat, ami egy hosszabb folyamat. A második; nem szabad mindig a tökéletességre törekedni. Állj hozzá türelmesen és nyugodtan."

Betsy Burnham és Lolsa, Nina Garcia és FelixForrás: Rizolli

 

Forrás: Jacob Snavely Photography
Ilyen egy belsőépítész lakása Manhattanben – Előtte-utána fotók
A belsőépítész és férje lakást kerestek Manhattanben, de egyet se találtak, ami árban és elrendezésben megfelelt volna számukra. Majd egyik nap, Tina szeme megakadt egy lakáshirdetésen, aminek alaprajzát ígéretesnek, árát pedig elfogadhatónak találták; így megkezdődött az átalakítás. Elképesztő lett a végeredmény!

 Steven Gambrel és Sailor  

"A tizenkilencedik századi angol ezüst kutyatálat részesítem előnyben a porcelánnal szemben, mivel a kőpadlón az utóbbi gyakran megrepedt, eltört."

Steven Gambrel és SailorForrás: Rizolli

Mary McDonald és Jack, Eva, Lulu, Violet és Boris

"A kutyáim imádnak együtt pihenni a párnáikon a konyhában. Egyikük pedig mindig velem alszik, ünnepekkor az összes."

Mary McDonald és Jack, Eva, Lulu, Violet és BorisForrás: Rizolli

Windsor Smith és Sur

"Olyan családok számára, ahol a kutyák felmehetnek a kanapéra, az a tanácsom, hogy tartós, folttaszító szöveteket használjanak."

Windsor Smith és SurForrás: Rizolli