A hónap színe a gesztenyebarna - Elegancia és otthonosság egyben

gesztenyebarna hónap színe lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ősz a gesztenye időszaka is egyben. Amerre csak járunk, mindenhol beleütközünk egy-két lehullott termésbe, mely visszaidézi gyerekkorunkat. A gesztenyebarna szín remek választás egy kellemes otthon kialakításához, egyszerre adhat intim közelséget és luxust is.

A barna színek közül ez egy mély és meleg árnyalat. A szobában akár pár gesztenyebarna bútor is kifejezetten elegáns hatást kelthet, ám ez nagyban függ attól, hogy mivel kombinálod, melyik árnyalatát használod, valamint milyen textúrákban jeleníted meg.

1. Díszpárna - Mömax 3790 Ft, 2. Asztali lámpa - KIKA 13 041 Ft, 3. Marhabőr szőnyeg IKEA 49 990 Ft, 4. Kinyitható étkezőasztal - Viktória Bútoráruház 144 400 Ft, 5. Takaró - KIKA 2609 Ft, 6. Tévéállvány - IKEA 17 990 Ft Forrás: Press Loft

Meleg színek

Alapvetően a naranccsal, a pirossal, a sárgával működik a leginkább. Együtt egy barátságos és mély környezetet hoznak létre. A lila színnel különleges a kapcsolata, egyfajta spirituális teret alkotnak együtt, merész és csodálatos választás.

Hideg színek

Érdekes kontrasztot ad, ha például kékkel vagy zölddel vegyíted. Ez azonban nem igaz az ezüstre és a szürkére. Velük nem szabad dominánsan egy légtérbe tenni a gesztenyebarna bútorokat, mivel zavaró hatást keltenek.

Forrás: Press Loft

Fehér-fekete

A fekete alapvetően minden barna ellensége. Nem támogatják egymást, sőt inkább lenyomják a másik vonzerejét. A fehér azonban lágyítja a gesztenyebarna erőteljességét, és egyben kiemeli különleges, bronzos, vöröses fényét.

Forrás: Press Loft

Barnás

Alapvetően elmondható, hogy a barna árnyalatainak vegyítése bátor és kifizetődő kísérlet lehet. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy rajtuk kívül csupán egy alapszín legyen a helyiségben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.