Az énekesnő FentyXPuma ruházati divatmárkája után több mint kétéves kísérletezés és több hónapos tesztelés után, idén nagy durranással robbant be a sminkkollekciója. Ars poétikája a háromlépcsős filozófiát aknázza ki mesterien: legyen tökéletes az arc, legyen izgalmas a szem és az ajak.

A debütáló sminkkollekció egyedülállóan fókuszált a világ összes bőrtónusára: 40 árnyalatban kapható a Soft-focus légiesen könnyű, folyékony, matt hatású alapozója. A tökéletes használathoz megjelentek ecsetek és alapozószivacsok is a kollekció részeként. A tökéletes fixálásra egy transzparens, univerzális kompakt púder került a kollekcióba, és még az átfénylő arcra is gondolt a blattoló púderes papírlapokkal.

A debütáló sminkkollekció egyedülállóan fókuszált a világ összes bőrtónusára: 40 árnyalatban kapható a Soft-focus légiesen könnyű, folyékony, matt hatású alapozójaForrás: Instagram/fentybeauty, fentybeauty.com

A szem kiemelésére mindössze négy darab, kétrészes szemhéjpúderszett látott napvilágot, amit lehet nedvesen és szárazon is használni. A gyönyörű árnyalatok elsősorban a kreol napbarnított bőrre és persze a saját bőrszínére fókuszálnak.

A szem kiemelésére mindössze négy darab, kétrészes szemhéjpúder szett látott napvilágotForrás: Instagram/fentybeauty

Viszont a kollekcióban van két ultrafényes, szikrázóan izgalmas highlighter, ezüst és arany ragyogással: káprázatosak. A nemzetközi trend a krémes textúrákra fókuszál, így nem meglepő, hogy Riri is megalkotta a saját verzióját, a Match Stixet. Nem aprózta el itt sem a választás szabadságát, húsz árnyalatot álmodott meg, amik tökéletesek minden bőrtípusnak az arckontúrozáshoz és az arc bronzosítására.

A kollekció része két ultrafényes, szikrázóan izgalmas highlighter, ezüst és arany ragyogássalForrás: Instagram/fentybeauty

Tíz extra univerzális Shimmer Match Stix pedig highlighterként, arcpirosítóként, valamint rúzsként is használható. A debütáló kollekcióban egyetlenegy, Gloss Bomb fantázianevű szájfény jelent meg, ami tökéletesen hidratálja az ajkakat, és persze csillogóan természetes. Az egész kollekció zseniálisan átgondolt, és a csomagolása is pazar.

Az egész kollekció zseniálisan átgondolt, és a csomagolása is pazarForrás: Instagram/fentybeauty

Hamarosan érkezik 12 új termékkel az ünnepi kollekció, ami a The Galaxy Collection nevet viseli, nem véletlenül. Négy szédítően izgalmas új rúzsárnyalat, valamint négy holografikusan csillogó, irizáló szájfény, két színes tus, egy új szemhéjárnyékoló ecset, végezetül pedig, ünnepi ráadásként egy tizennégy színből álló, csillogó szemhéjpúder-paletta kerül piacra. Nincs okunk panaszra, ezt is jól időzítette!

Hamarosan érkezik 12 új termékkel az ünnepi kollekció, ami a The Galaxy Collection nevet viseliForrás: Instagram/fentybeauty
Rihanna a modern kori Disney-hercegnő? Fotók, amelyek ezt bizonyítják!


Sok kislány álmodozik arról, hogy ő a főszereplője valamelyik Disney-mesének, ahol a szépséges herceg oldalán tündökölhet csodálatos ruhákban. Aztán persze sokat komolyodnak: a hercegre még igen, de a hercegnős ruhákra már nem vágynak. Pedig arról sem kell feltétlenül lemondani, most megmutatjuk, hogyan formálta újra a Disney-hercegnős stílust Rihanna.