Megmutatta új, amerikai otthonát Tücsi: fotó

Tücsi új otthon Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról a Life.hu is beszámolt, Tücsi elhagyta Magyarországot és párja után utazott Amerikába...

A fiatal magyar sztár tavaly karácsonykor tudatta közösségi oldalán, hogy szerelmes, választottja pedig nem mást, mint a profi jégkorongozó, Sofron István. A pár azóta is töretlenül boldog, eljegyezték egymást, egy hete pedig meg is kezdték közös életüket Amerikában, ahova a pár férfi tagja miatt költöztek: a sportoló oda igazolt egy neves csapathoz.

Tücsi csak később csatlakozott vőlegényéhez, ám a jelek szerint már ő is otthon érzi magát a festői környezetben. Olyannyira, hogy új otthonát is megmutatta.

#newhome #sundayvibes #discovering #withmylove #alwaystogether #wichita #usa #tucsok #life

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

Megmutatta hatalmas házát Görbe Nóra színésznő: videóhttp://www.life.hu/otthon/20171015-megmutatta-hatalmas-hazat-gorbe-nora-szineszno-video.htmlGörbe Nóra a Linda című sorozatban, szerepe szerint az édesapjával lakott együtt egy kis lakásban. A valóságban azonban más a helyzet: a színésznő Budapesttől 10 percnyire él egy hatalmas családi házban, amit nagyrészt elhunyt férje tervezett. Görbe Nóra az Otthontérkép stábjának mutatta meg otthonát, ami hamarosan eladósorba kerül.OtthonOrigoMilliárdos tétel Korda György és Balázs Klári otthonahttp://www.life.hu/otthon/20171013-milliardos-tetel-korda-gyorgy-es-balazs-klari-otthona-a-villa.htmlBár felröppentek velük kapcsolatban pletykák, Korda Györgyék köszönik, jól vannak. OtthonOrigoEgy templom, ami bármilyen vallás hívői előtt nyitva áll - Csirketemplomhttp://www.life.hu/otthon/20171012-egy-templom-aki-barmilyen-vallas-hivoi-elott-nyitva-all-csirketemplom-indonezia.htmlEz egy galamb vagy tyúk? Milyen madár lehet valójában, és mégis milyen célt szolgálhat Jáva szigetének erdejében? Erre hamar megkapjuk a választ, mivel az épület neve, a Gereja Ayam, második szótagja azt jelenti csirke. Tehát ez egy Csirketemplom, de nem a szárnyasokhoz imádkoztak benne. OtthonNorthfotoSzabó Zsófi nem tudja, hova viheti a kórházból kisfiáthttp://www.life.hu/otthon/20171012-szabo-zsofi-nem-tudja-hova-viheti-a-korhazbol-kisfiat.htmlSzabó Zsófi és férje, Zsolt decemberre várják első közös gyermeküket. A szülés előtt azonban még egy hatalmas feladat vár rájuk. Otthon--Egyszerű és gyors Halloween lakásdekorációk: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20171011-egyszeru-halloween-lakas-es-otthondekoraciok-fotok-denever.htmlA hiedelem szerint október 31-én a legvékonyabb az élőket és a holtakat elválasztó vonal. Ilyenkor visszatérnek az elhunyt lelkek és megpróbálnak visszatérni. Ezért öltöznek félelmetes jelmezekbe, díszítik a házukat, lakásukat az emberek ijesztő elemekkel; hogy a rossz kísérteteket távol tartsák maguktól. Bár mára ez az ünnep (is) elanyagiasodott és gyakran olcsó játszadozásnak tűnik csupán, mégis érdemes teret engednünk neki az életünkbe. Otthon--A hónap színe a gesztenyebarna - Elegancia és otthonosság egybenhttp://www.life.hu/otthon/20171009-a-honap-szine-a-gesztenyebarna-lakberendezes.htmlAz ősz a gesztenye időszaka is egyben. Amerre csak járunk, mindenhol beleütközünk egy-két lehullott termésbe, mely visszaidézi gyerekkorunkat. A gesztenyebarna szín remek választás egy kellemes otthon kialakításához, egyszerre adhat intim közelséget és luxust is. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.