Pataki Zita megmutatta magát bikiniben, méghozzá azért, mert évek után végre újra harmóniába került a testével: sikerült a sok sikertelen lombik után visszanyernie az alakját!

Büszkén mutatta meg magát bikiniben Pataki Zita: az időjós ugyanis végre visszanyerte régi formáját. A műsorvezető évekig próbálkozott a lombikkal, mert szerettek volna férjével közös gyermeket, de sehogy nem sikerült, Hiába kapott injekciókat és tartotta be a szabályokat, a gyermekáldás elkerülte őket. A hormoninjekciók azonban megtették a hatásukat, már ami a kilókat illeti.

Pataki Zita újra jól érzi magát bikinibenFotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Nagy edzésben vagyok, szeptemberben kezdtem, előtte nem lehetett, aztán sokáig értelme sem volt. A lombikkezelések miatt rengeteg hormont kaptam, és sajnos nem lehet megjósolni, ki hogyan reagál majd ezekre a szerekre. Én tíz kilót híztam. Az endokrinológus azt mondta, örüljek, hogy csak ennyit. Könnyen feljön, és nagyon nehéz leadni. Közben persze diétáztam, ez javasolt is. De csak jöttek és jöttek a kilók. Rengeteg mindent felvállalnak a nők a lombik miatt. Persze Ati csak nyugtatott: „Szívecske, semmi baj!" Volt olyan, hogy reggel felébredtem, és tíz centivel volt nagyobb a hastérfogatom a hormonkezeléstől. Ráadásul mindenki oda hízik, ahová a testalkata szerint egyébként is kerekedne. Aztán igen hosszú idő, míg kiürül a szervezetből a sok hormon" - mondta a Borsnak Zita, aki a sok kudarc után most újra harmóniába került a testével.

"Túl a megpróbáltatásokon visszakaptam a test-lélek egyensúlyát, és ez nekem fontos. A lelkem egészségét sikerült megtartani, lassan a testem is helyreáll. Nincs mit szégyellnem, bár most még nagy fenékformálásban vagyok! A negyven az új húsz, ez a szlogenem. Nekem a férjem a csoda. Sokaknak ott a gyerek, de nem élnek meg ilyen párkapcsolati boldogságot. Nekem ő az ajándék a sorstól" - mondta Zita