Renée Zellweger arca sokáig egy talány volt a rajongóknak, de nagyon sokat változott a színésznő: mostanában már csak azért furcsa, mert olyan sima, mint egy tükör!

Néhány éve Renée Zellweger még elég furcsán nézett ki, vélhetően a rengeteg botox és plasztikai műtét miatt. Vagy nem sikerültek túl jól, vagy nem éppen a legmegfelelőbb helyen végeztette a színésznő, de az tény, hogy az arca egyre csak torzult. A vonásai teljesen eltűntek, mintha nem is ugyanaz az ember állt volna a fotósok előtt.

Renée Zellweger arca teljesen simaForrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2017 Shutterstock. No use without permission./Matt Baron/Rex/Shutterstock

Valami azonban változott, méghozzá gyökeresen. Valószínűleg a Bridget Jones 3. részével kezdődhetett, és azóta is tart, ugyanis a színésznő egyre szebb és szebb. Renée Zellweger arca már nem úgy néz ki, mintha túl sok botoxot toltak volna bele, rengeteget javult, de persze természetes sose lesz. Olyan sima ugyanis a bőre, mintha ma született volna, pedig már 48 éves a színésznő!

Meg Ryan sem tudta, hol az elég!

Sok olyan hollywoodi színésznő van, aki plasztikai műtétekkel próbálja megőrizni fiatalságát több-kevesebb sikerrel. Meg Ryannek nagyon nem sikerült! Nézd meg, hogyan változott bájos arcó színésznőből plasztikrémmé.