Rengeteg edzéssel és lemondással jár egy olyan test, amilyennel Zimány Linda is büszkélkedhet. A modell részt vett a 15. Fitparádén, komoly munkáját pedig ezüstéremmel jutalmazták.

Már tudjuk, mivel töltötte Zimány Linda az elmúlt hónapjait: edzésekkel. Nemrég pedig meg is mutatta, mi lett a komoly munkájának eredménye. A modell részt vett a 15. Fitaparádén, ahol a a FitModel World Woman Open over 170 cm kategóriában indult, először az életében. Ahhoz képest, hogy nem vett még részt ilyen versenyen, remekül szerepelt.

Zimány Linda kockás hasa második helyet érdemeltForrás: Asztalos Dávid
Exkluzív interjú Zimány Lindával

Ha valaki követi Zimány Linda Instagram-oldalát, már gyaníthatta, hogy a sok edzőtermi, és egyre több kockahasas fotó bizony nem véletlen. Kiderült, Linda a hétvégi Fitparádén fitneszmodellként fogja megmérettetni magát. Hogy miért vállalta a versenyt és mennyire volt kemény a felkészülési időszak - erről mesélt nekünk.

Linda komoly mezőnybe került, a magyar lányok mellett Szerbiából, Ukrajnából, Kazahsztánból, Belgiumból, Olaszországból is érkeztek versenyzők, így végül több mint 130 lány lépett délután a színpadra. A rengeteg versenyző közül mégis két magyar lány állhatott dobogóra: Zimány Linda a második lett, Bálizs Anett, a Jóban Rosszban színésznője pedig az első helyet érdemelte ki. 

Zimány Linda teste tényleg tökéletesForrás: Asztalos Dávid