Íme, Ines Rau a világ első transznemű playmate-je

Forrás: Instagram/Ines Rau -
Ines Rau transzneműség playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ines Rau gyönyörű nő, így nem csoda, hogy a november-decemberi Playboy címlapjára került. A különlegessége abban rejlik, hogy ő az első transznemű modell, aki ilyen babérokra tört. 

A Playboy első volt a maga nemében, ezért nem csoda, ha ezt a mivoltát szeretné fenntartani. Valószínűleg ezért is tette címlapjára elsőként Ines Rau-t, aki egy gyönyörű nő, az ő különlegessége abban rejlik, hogy transznemű. Ezzel a megjelenésével pedig minden bizonnyal történelmet írt ő is, ahogy a Playboy is.

Íme, Ines Rau Forrás: Instagram/Ines Rau

A 26 éves párizsi születésű modell korábban már szerepelt az újságban, de címlapra eddig még nem került. Sokan nagyon örülnek annak, hogy a magazin teret adott a transznemű modellnek is, viszont akadnak olyanok is, akik nem túl boldogok.

Amikor fellapozok egy Playboyt, arra számítok, hogy nők lesznek benne, nem pedig olyan férfiak, akik nőnek tartják magukat,

Tűzforró dekoltázst mutatott Baukó Éva: fotó http://www.life.hu/trend/20171019-bauko-eva-dekoltazsatol-felrobbant-az-internet.htmlBaukó Éva tudja, mitől döglik a légy és ezt nem is fél megmutatni.TrendOrigoNikki Exotika női külsővel érzi magát teljesnek: fotók http://www.life.hu/trend/20171017-ilyen-no-lett-a-ferfikent-szuletett-nikki-exotika.htmlOrigoIlyen apró bugyiban még nem láttad Zimány Lindáthttp://www.life.hu/trend/20171015-zimany-linda-apro-bugyibana-fitparaden.htmlZimány Linda kockás hasát egy írtó szexi fekete bikiniben mutatta meg. TrendOrigoMelltartóban pózol Mádai Vivienhttp://www.life.hu/trend/20171015-melltartoban-pozol-madai-vivien-a-tv2-mokka-musorvezetoje.htmlEgy nap alatt közel 4000 lájkot zsebelt be Vivi szexi Instagram-fotójáért. Amúgy, nem ez az első eset, hogy a Mokka műsorvezetője melltartóra vetkőzik... Trend--Megmutatta meztelen testét a Cobra 11 színésznője, Katrin Hess (18+)http://www.life.hu/trend/20171015-megmutatta-meztelen-testet-a-cobra-11-szinesznoje.htmlKatrin Hess színésznőt a Playboy magazin vette rá a meztelenkedésre. TrendOrigoSaját naptárt készít Kylie Minogue: fotók http://www.life.hu/trend/20171017-naptart-keszit-onmagarol-kylie-minogue.htmlKylie Minogue összeszedte magát, és újból tündöklő sztárként ragyog. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.