A fiatal nő élete hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt egy évben. Most pedig már hivatalosan is egymáséi lehetnek a szerelmével. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a ValóVilág egykori versenyzője szeptemberben az Anikó#showban mesélt a terhességéről. A csinos villalakó a realityben Tivyvel került szorosabb kapcsolatba, de a viszonyuk nagyon viharos volt, többek között ezért is nem volt tartós. 

De Zseri nem sokat szomorkott, hiszen miután kiszavazták a villából, egymásra találtak Kornéllal, akivel hatalmas szerelembe estek. A fiatal lány azóta pedig már 23 hetes terhes, sőt, nemrég kimondta a boldogító igent is. 

Romantikus fotó a nagy naprólForrás: Facebook

A közösségi oldalán megmutatta a menyasszonyi ruháját és a virágcsokrát is, amit a rajongói kifejezetten szépnek találtak. Nem győzték dicsérni, és sok boldogságot kívánni a házas élethez. 

Ebben a hófehér ruhában mondta ki a boldogító igentForrás: Facebook

"Régóta ismertem Kornélt, a villa után kezdtünk el találkozgatni és hamar komolyra fordult a dolog. Február elején jöttünk össze, május 19-én kérte meg a kezem, és akkor már áldott állapotban voltam. Igaz, ez csak júniusban, egy ultrahang-vizsgálat során derült ki. Alig több mint egy hete pedig össze is házasodtunk. Kornél dolgozik, én pedig tervezem a babaszobát - épp a berendezéseket nézegetem. Huszonhárom hetes vagyok, kislányunk lesz, Mirabella" - mesélte lelkendezve Zseri a Borsnak