A héten fenséges és nagyon bevállalós outfiteket láttunk a vörös szőnyegen. Egyedül Lily-Rose Depp volt az, aki nem a ruhájával, hanem idomaival keltett feltűnést. Mutatjuk is a részleteket!

Elle Fanning

Elképesztően jól állt Elle Fanningnek ez az alternatív külső, amit a pop art ruhával ért el, és a szintén pop artba csomagolt cipővel.

Elle FanningForrás: Getty Images

Lily-Rose Depp

Karl Lagerfeld és a Chanel legújabb kis dívája Vanessa Paradis és Johnny Depp lánya, Lily-Rose, aki általában kóros soványságával kelt feltűnést. Most azonban a 18 éves modell ruhából kibuggyanó cickói lepték meg a divatrajongókat.

Lily-Rose DeppForrás: Getty Images

Cate Blanchett 

Színben és szabásban is a retrót idézte Cate Blanchett ruhája, de legalább kiderült, mennyire jól áll ez a stílus a színésznőnek.

Cate BlanchettForrás: AFP

Zendaya

A fiatal színésznő igazi kaméleon, ráadásul minden jól áll neki, amilyen stílust csak kipróbál. Ez a színes, tüllrétegekből építkező ruha is fantasztikusan mutatott rajta, és az afrofrizura is vagány volt.

ZendayaForrás: Getty Images

Cindy Crawford 

Kétségtelenül ő a mindenkori díva, a 90-es évek topmodelljei közül is kiemelkedik. A méltóságteljes öregedés híve, természetességében is ragyogó. Ezúttal az In Stlye gála vörös szőnyegén láthattuk.

Cindy CrawfordForrás: Getty Images, Northfoto
Akkor és most fotósorozat a 90-es évek szupermodelljeiről
Különleges galéria készült a 90-es évek legszexibb szupermodelljeiről. Így nézett ki akkor, és így fest most Kate Moss, Naomi Campbell, Cindy Crawford vagy Claudia Schiffer!