Vajna Timi felismerhetetlen vörös parókában

paróka Vajna Timi vörös Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi szokatlan fotóval sokkolta követőit: vörösen még sosem láttuk.

Vajna Timi megmutatta halloween jelmezét: Jessica Rabbit bőrébe bújt. Csillogó-villogó, felsliccelt tűzpiros ruhában, hozzá passzoló tűsarkúban és vörös parókában sokkolta követőit, akiket elbűvölt a látvány.



Heti trendjelentés: mindenki Lily-Rose Depp melleiről beszélthttp://www.life.hu/trend/20171027-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lily-rose-depp-cate-blanchett-cindy-crawford.htmlA héten fenséges és nagyon bevállalós outfiteket láttunk a vörös szőnyegen. Egyedül Lily-Rose Depp volt az, aki nem a ruhájával, hanem idomaival keltett feltűnést. Mutatjuk is a részleteket! Trend--Átlátszó ruhában pózol Zimány Linda: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171028-atlatszo-ruhaban-pozol-zimany-linda-ugyved-modell.htmlRengeteg edzéssel és lemondással jár egy olyan test, amilyennel Zimány Linda is büszkélkedhet. A modell részt vett a 15. Fitparádén, komoly munkáját pedig ezüstéremmel jutalmazták. Instagramra feltöltött képe azonban egész biztosan aranyérmes. Trend--Voksán Virág a Facebookon mutogatja melleit: fotó (18+)http://www.life.hu/trend/20171027-voksan-virag-a-facebookon-mutogatja-melleit.htmlVoksán Virág mesterien piszkálja fel a férfiakat, mondjuk sokat nem kell tennie hozzá: elég, ha kiposztolja meztelen melleit! Trend--Reese Witherspoon közzétette élete legrosszabb képét: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171027-reese-witherspoon-kozzetette-elete-legrosszabb-kepet.htmlA csinos szőke színésznőnek van humorérzéke, egy sírva nevetős emotikonnal kommentálva tette közzé élete legrosszabb fotóját. Trend--Sirokai Diána megmutatta a valóság és a photoshop közti különbséget: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171027-sirokai-diana-megmutatta-a-valosag-es-a-photoshop-kozotti-kulonbseget.htmlNincs olyan plakáton, magazinban vagy a közösségi médiában megjelent fotó, amit ne manipulálnának kicsit, vagy nagyon. Sirokai Diána erre akarta felhívni mindenki figyelmét képével, melyet profi fotós segíségével szerkesztett olyanná, amilyet az emberek a plakátokon szoktak látni. TrendOrigoPucérra vetkőzött Pamela Anderson: fotó! (18+) http://www.life.hu/trend/20171027-pamela-anderson-megmutatta-meztelen-testet.htmlPamela Anderson egyszerűen képtelen az öregedésre. Döbbenetes alakja van az 50 éves sztárnak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.