Liptai Claudia Marci születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy már eltelt egy év, és Liptai Claudia kisfia egy éves lett. 

Tavaly hatalmas örömmel tudattuk a hírt, mely szerint megszületett Liptai Claudia második csemetéje, aki a Marcell Ádám névre lett keresztelve. Olyan, mintha ez az esemény tegnap történt volna, pedig már egy év is eltelt.

Azóta már több képet is láthattunk a boldog családról, és arról is, ahogyan a kisfiú napról-napra egyre nagyobb, okosabb, és elképesztően cuki. A műsorvezető természetesen nem feledkezik meg Panka lányáról sem, nemrég egy igazi anya-lánya fotót mutatott a követőinek.

Most azonban mindenki a kis Marcit ünnepelte, hiszen a kisfiú október 28-án betöltötte az első életévét, ami egy rendkívül fontos mérföldkő az életében. Az édesanyja egy tündéri fotóval emlékezett meg a nagy napról a közösségi oldalán, amit a rajongói közel 6000 kedveléssel jutalmaztak.

Amíg élek szeretem és azon túl is! #egyeveslett #mikormentelazido #nemlehetleirniazerzest

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.