Kevin Spaceyt megvádolta egy színésztársa, állítása szerint a sztár évtizedekkel ezelőtt zaklatta őt. A színész bátyja ezután kitálalt családi életükről. Elárulta, hogy apjuk egy náci volt, aki rendszeresen megerőszakolta őt, anyjuk pedig mindenről tudott. 

Kevin Spaceyt szexuális zaklatással vádolta meg Anthony Rapp színész, aki azt állítja, hogy 14 évesen a házába hívta meg őt Spacey, részegen az ágyra fektette és fogdosta. A színész bocsánatot kért Anthonytól, bár azt is leszögezte, hogy nem emlékszik az esetre, de hozzátette, hogy ettől az még elfogadhatatlan. Ezzel egyidőben pedig bevallotta, hogy meleg. A színész körül ezzel egy igazi lavina idult meg: a Netflix eldöntötte, hogy 2018 után nem folytatják Spacey sorozatát, a House of Cards-ot. A színész bátyja pedig kitálalt a gyerekkorukról. Exluzív interjúban vallott szadista, pedofil apjukról.

Kevin Spacey apja egy erőszakos náci voltForrás: Getty Images, The Mail on Sunday

Randall Fowler azt állítja, hogy apjuk egy szadista, perverz szélsőjobboldali volt, őt folyamatosan zaklatta, a háta mögött csak "teremtménynek" hívták. 12 éves volt, amikor az apjuk először megerőszakolta. Felment a szobájába, és azt mondta, hogy a madarakról és a méhekről fogja őt tanítani. "Kigombolta a nadrágomat, és elkezdett játszadozni velem" - mondta Randall, aki rémülten az anyja után kiabált, aki fel is ment a szobához, de bejutni már nem tudott, az apjuk ugyanis bezárta azt. "Anya elment, én pedig soha nem éreztem még magam olyan elhagyatottnak, mint akkor. Apa pedig elkezdte a szexuális aktust velem. Így kezdődött a kamaszkorom" - mondta Randall. Az évek múlásával az erőszak csak még durvább lett, Randall pedig feláldozta magát, hogy megvédje öccsét. Azzal fenyegette az apját, hogy ha egy ujjal is hozzányúl Kevinhez, akkor szembesíti anyjukat azzal, hogy mit is tesz az apa. Közben a gyerekek úgy próbáltak megbirkózni azzal a hihetetlen sötétséggel, ami otthonukban uralkodott, hogy befordultak. Spacey egy saját világot hozott létre magának, Randall lázadt, a nővérük viszont elmenekült otthonról. Barátaik nem voltak, hiszen folyamatosan költözködtek, így csak egymást segíthették. Randall ezért nem lett öngyilkos, bár egyszer eljutott odáig, hogy pisztolyt dugott a saját szájába. Ám akkor rájött, hogy így öccse egyedül maradna a borzalmak házában. Egyikünknek sem volt esélye normálisan felnőni két ilyen torzult szülővel. Három házasságon, és 40 kapcsolaton vagyok túl" - árulta el Randall, Spaceyről pedig érzelemmentes emberként nyilatkozott. Nincsenek érzései" - mondta a színész bátyja, aki azért nem vállalt gyereket, mert nem akarta továbbörökíteni ezeket a géneket.