Kevin Spacey apja egy náci volt, aki rendszeresen erőszakolta a színész bátyját

Forrás: Getty Images, The Mail on Sunday -
Kevin Spacey erőszak metoo apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevin Spaceyt megvádolta egy színésztársa, állítása szerint a sztár évtizedekkel ezelőtt zaklatta őt. A színész bátyja ezután kitálalt családi életükről. Elárulta, hogy apjuk egy náci volt, aki rendszeresen megerőszakolta őt, anyjuk pedig mindenről tudott. 

Kevin Spaceyt szexuális zaklatással vádolta meg Anthony Rapp színész, aki azt állítja, hogy 14 évesen a házába hívta meg őt Spacey, részegen az ágyra fektette és fogdosta. A színész bocsánatot kért Anthonytól, bár azt is leszögezte, hogy nem emlékszik az esetre, de hozzátette, hogy ettől az még elfogadhatatlan. Ezzel egyidőben pedig bevallotta, hogy meleg. A színész körül ezzel egy igazi lavina idult meg: a Netflix eldöntötte, hogy 2018 után nem folytatják Spacey sorozatát, a House of Cards-ot. A színész bátyja pedig kitálalt a gyerekkorukról. Exluzív interjúban vallott szadista, pedofil apjukról.

Kevin Spacey apja egy erőszakos náci volt Forrás: Getty Images, The Mail on Sunday

Randall Fowler azt állítja, hogy apjuk egy szadista, perverz szélsőjobboldali volt, őt folyamatosan zaklatta, a háta mögött csak "teremtménynek" hívták.

12 éves volt, amikor az apjuk először megerőszakolta.

Felment a szobájába, és azt mondta, hogy a madarakról és a méhekről fogja őt tanítani. "Kigombolta a nadrágomat, és elkezdett játszadozni velem" - mondta Randall, aki rémülten az anyja után kiabált, aki fel is ment a szobához, de bejutni már nem tudott, az apjuk ugyanis bezárta azt.

Apa pedig elkezdte a szexuális aktust velem. Így kezdődött a kamaszkorom"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.