Mucsi Zoltán igyekezett mindig szűkszavúan nyilatkozni családjáról és a magánéletükről, ezért lehet, hogy senki nem tudott róla, a három fia mellett van egy lánya is. Most először beszélt a színész a legfiatalabb gyermekükről.

Az egész ország ismeri Mucsi Zoltánt, de magánéletéről nagyon keveset tudhatunk. A színész mindig féltve óvta családját a nyilvánosság előtt, nagyon ritkán nyilatkozott csak róluk, akkor is szűkszavúan. Ezért lehet, hogy eddig senki nem tudta, Mucsi Zoltánnak a három fia mellett van egy lánya is, akit örökbe fogadtak. Erről a Boldogságkönyv című interjúkötetben mesélt. 

Mucsi Zoltán kislányáról nyilatkozottFotó: Szabó Gábor - Origo

Néhány éve a családhoz közel álló gyermek ugyanis intézetbe került volna, Mucsi Zoltán és felesége pedig úgy döntöttek, ezt nem hagyhatják. „Ő a legkisebb, most tizenkét éves. Nem akartunk már több gyereket, csak hát... Ez családi probléma volt... Arra gondoltunk a kedvesemmel, ha ez a gyermek intézetbe kerül, attól kezdve mi hogyan mehetnénk fel a színpadra adott esetben morális kérdéseket feszegetni. Egyébként is úgy éreztük, ha Veronika intézetbe kerül, azt mi nem éljük túl. Nagyon jó, hogy ő van nekünk. Én mindig fiút akartam, mert azt hittem, hogy a férfiembernek könnyebb az élete, mint a nőnek. Ma már tudom, ez egy akkora baromság, hogy fal adja a másikat. Szóval megérkezett közénk egy kislány, és olyan fénysugarat hozott az életünkbe, amilyet eddig még nem láttam" - idézi a könyvben elhangzottakat a Blikk.