családalapítás kisbaba gyerekvállalás Sub Bass Monster rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri fotóval közölte a rajongóival a hatalmas örömhírt, mely szerint édesapa lett. 

Sub Bass Monster, azaz Máté Szabolcs élete külső szemlélőként olyan, mint a mesében. Idén júniusban összeházasodott a szerelmével, Ágival, akivel a közösségi oldalaik szerint 2016 novembere óta alkotnak egy párt.

Az esküvőről egy csodás fotó is nyilvánosságra került, amelyen a szerelmesek meghitten ölelik egymást. Ági hasát egy "véletlen" levendulabokor takarja ki, így a pocakját sajnos nem láthattuk. De szerencsére legnagyobb örömhírből azért nem hagytak ki minket.

A rapper ugyanis nemrég egy fotót posztolt a rajongóinak, amelyen a frissen született kisfia látható. A posztból kiderült, hogy a kisbaba a Máté Belián nevet kapta, és azt is megtudtuk, hogy 53 centivel és 3200 grammal érkezett a világra.

A sztárapuka még azon is viccelődik, hogy a kisfia már újszülötten is mutatja a lájkot, és nagyon reméli, hogy lesz utód, aki viszi majd tovább a mikrofont és a rímeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.