Szeptember eleje óta hivatalos: Katalin hercegnő és Vilmos herceg harmadik gyermeküket várják. A kismama egyik fotója miatt azonban az alattvalók erősen kételkedni kezdtek.

Pár hete jelentette be a Kensington-palota, hogy Vilmos és Katalin megint babát várnak, és a kisbaba 2018 áprilisában érkezik. A számítások szerint a hercegnőnek most a negyedik hónapban kell lennie, de a növekvő pocaknak eddig semmi nyoma.

A királyi család hivatalos Instagramján megjelent egy fotó Katalinról: sportruhában éppen bemelegítőgyakorlatokat végez teniszhez. Szembetűnő, hogy a szűk ruha alatt még egy apró domborulat sincs, ráadásul a hercegnő egy dekát sem hízott.

A követők persze azonnak kételkedni keztek a terhességben, és ennek hangot is adtak: "Nem is terhes?", "Tényleg elvesztette a kisbabáját?" "Eltűnt a hasa!", "Egyáltalán nem néz ki terhesnek!" - írták a kommentelők.

Az összeesküvéselméleteket gyártó hozzászólók mellett természetesen akadtak azért olyanok is, akik a védelmükbe vették Katalint. Felhívták a figyelmet Katalin szörnyű rosszulléteire, és leírták, hogy mennyire örülnek annak, hogy már jobban van. Mások azzal érveltek, hogy a hercegnőnek az előző két terhességénél sem volt nagy hasa - írja a német OK! magazin.