Kiderült, hogy Katalin hercegnő és Vilmos herceg unokatestvérek

Forrás: AFP/Paul Ellis -
rokonság Katalin hercegné Ellen DeGeneres sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnőről mindenki úgy gondolta, hogy ő az a hétköznapi lány, akinek élete a valóra vált tündérmese. Rokonait elnézve viszont hamar kiderül, hogy köze sincs a civil lányokhoz: ő például a rokonai között tudhatja Ellen DeGenerest, na meg a férjét!

A hercegnő nem akármilyen családból származik, úgy tűnik, hogy az ő DNS-ükben kódolva van, hogy híressé váljanak. Ősei között olyan nagy embereket találhatunk meg, mint George Washington, de köze van George S. Patton tábornokhoz és Francis Scott Key-hez is, nem is beszélve arról, hogy a hercegnőnek és férjének ősei között is van kapcsolat, ők pedig 14. unokatestvérek!

Katalin és Vilmos rokonok Forrás: AFP/Paul Ellis

Katalin hercegnő híres rokonainak sora azonban itt még nem áll meg, az előkelő család tagjának tudhatja magát például Dakota Fanning is. Ő ugyanis III. Edward király leszármazottja, ezzel pedig távolról ugyan, de kapcsolódik a Middletonokhoz: ő Katalin 21. unokatestvére.

Dakota Fanning Forrás: Levin Den Boer / ANP / AFP

Ellen DeGeneres is közelebb áll a királyi családhoz, mint mi, földi halandók. A műsorvezető egy Sir Thomas Fairfax nevű férfinak és feleségének, Agnes Gascoigne-nak köszönhetően ő bizony közel áll a királynéhoz, 15. unokatestvérek.

Ellen DeGeneres Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Mindközül azonban Guy Ritchie az, aki a legközelebb áll a királyi családhoz. Madonna exférje Katalin hatodik unokatestvére! Mi megsértődnénk a helyében, hogy ilyen kötelék ellenére nem hívják meg minden családi banzájra - írta meg a Joy.hu.

Guy Ritchie Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.