Sokféle eseményen sokféle stílust láthattunk ezen a héten. Az igencsak változatos felhozatalból mutatjuk most a legemlékezetesebb darabokat!

Kerekded formák 

A gyönyörű plus size modell, Ashley Graham ezúttal sem tévedett, fantasztikusan állt neki ez a testhezálló ruha. Nicki Minaj extrémebb megoldást választott: a bőrbugyit selyemmel dobta fel.

Ashley Graham, Nicki MinajForrás: Getty Images, AFP

Metál csillogás 

A héten két modell is metál ruhára szavazott. Taylor Hill ruhája inkább szabásában volt különleges, főleg, hogy garbós megoldást ritkán lehet látni a vörös szőnyegen. Ruby Rose választása pedig egy diszkógömbre hajazott.

Taylor Hill, Ruby RoseForrás: Getty Images

Nagyestélyik 

A Country Music Awards díjátadón Pink és Carrie Undrewood is nagyestélyiben jelentek meg. Előbbi igencsak szokatlan módon a sok fodorra és a kissé királylányos tüllre szavazott, míg Carrie ruhája inkább a klasszikus eleganciát idézte.

Pink, Carrie UndrewoodForrás: Getty Images

Extrém outfitek 

A héten mutatták be Gigi Hadid sminkkollekcióját. Az eseményen extrém outfitekből sem volt hiány. Alice Chater énekesnő például egy bársony nadrágkosztümöt viselt, amihez egy csipkebodyt vett fel. A szintén énekesnő Ashley Roberts pedig trapéznadrágjával tűnt ki.

Ashley Roberts, Alice ChaterForrás: Getty Images