Tanulj tőlük! Ők a fiatal modellnemzedék legnagyobb sminkmágusai

Gigi Hadid Axente Vanessa szépségápolás Georgia May Jagger smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi Hadid, Axente Vanessa, Georgia May Jagger – napjaink legtöbbet foglalkoztatott szupermodelljei, akiktől érdemes ellesni egyet s mást. Mindhárman a kilencvenes évek szülöttei, akik pillanatok alatt berobbantak a köztudatba. A legnagyobb tervezők kedvencei ők, és a legrangosabb nemzetközi magazinokról mosolyognak ránk. Természetesen kőkemény munka van amögött, hogy ma a legkeresettebb modellek között tartják őket számon. Mi lehet a titkuk?

Georgia May Jagger

A szupermodell a legendás Mick Jagger és az extopmodell, Jerry Hall lánya. Különleges szépségű, szőke, zöld szemű modell, akinek védjegyévé vált a metszőfogai közötti pici rés. Kísértetiesen hasonlít a legendás szexszimbólumra, Brigitte Bardot-ra. A lázadó lányt a divatdiktáló sminkmárka, a Rimmel London arcaként ismerheti a hazai közönség.

Forrás: Thomas Sabo

A modellnek igazi szenvedélyévé vált a szemhangsúlyos smink, misztikus zöld szemét szereti a legjobban kiemelni. Ha szeretnél igazán trendi lenni, és a szupermodell sminkjét elsajátítani, akkor tökéletesítsd a bőröd színét a bőrszíneddel harmonizáló árnyalatú folyékony alapozóval, majd fixáld le porpúderrel. Orcáidat élénkítsd egy barackos árnyalatú arcpirosítóval. Highlighttal hangsúlyozd az arccsontodat és a szemzugot. Fekete szemceruzával kontúrozd körbe a szempillatövet alul és felül, majd satírozd el a kontúrszéleket. Ezután egy középbarna szemhéjpúdert satírozz a mozgó szemhéjadra és alul végig a szempillatőnél. Kontúrmentesen satírozd össze a színeket, hogy szép, füstös hatású szemfestés legyen a végeredmény. Szempilláidat dúsító fekete szempillaspirállal fesd ki. Ajkaid természetes ragyogásához válasz egy nude árnyalatú ajakrúzst.

Axente Vanessa

A szőke, kék szemű, magyar származású szupermodell az időtlen elegancia megtestesítője. Emlékszem, itthon még a Cosmopolitan Bikini Show-n, valamint a Marie Claire Fashion Days rendezvényeken sminkeltem. Csendes, alázatos és hihetetlenül profi volt, személyisége, különleges szépsége kiragyogott. A legrangosabb nemzetközi divatházak show-ját ő nyitotta meg, többször szerepelt a Vogue címlapján és a Chanel arcaként is történelmet írt. Méltán lehetünk büszkék szépségére.

Forrás: Chanel

Különleges arcát lágy fényekkel érdemes kiemelni. Tökéletesítsd arcodat az arctisztítás után báziskrémmel, majd folyékony alapozóval uniformizáld arcod színét. Fixáld le púderrel. Orcáidat hangsúlyozd rózsás arcpirosítóval. Az arccsontodat highlighttal emeld ki. Szemhéjadra bézs, fahéj árnyalatú szemhéjpúdert satírozz, majd hangsúlyozd szemed egy szép tusvonallal. Szempilláidat ívelő hatású fekete szempillaspirállal koronázd meg. Ajkaid érzékiségét fokozd a szenvedélyes piros ajakrúzzsal.

Gigi Hadid

A holland-palesztin származású szőke, kék szemű, kaliforniai születésű szupermodell, akinek alakja Marilyn Monroe érzékien nőies idomait idézi, hamar az élvonalban találta magát. Számos világmárka felfigyelt rá, még Pirelli-kampányban is szerepelt. Majd meghódította New York divatvilágát, sőt a Maybelline New York sminkmárka arcaként is feltűnt.

Forrás: Maybelline

A természetes szépségű topmodell a no make up lelkes híve. A arc előkészítését egy bőrtökéletesítő primer használatával kezdd, majd tedd fel a BB krémet mint egy hidratálót, a kezeddel egyenletesen bedolgozva az arcbőrödbe. Finoman fixáld le púderrel a T zónát, az arc többi részét hagyd anyagában fényesen ragyogni. Krémbronzosítóval élénkítsd az orcáidat kontúrmentesen. Szemhéjadra satírozz egy tartós bronzfényű szemhéjkrémet. Szempilláidat természetes hatású fekete szempillaspirállal fesd ki. Ajkaid természetes ragyogásához válassz egy fényvédővel ellátott, vitaminokban gazdag ajakápolót.

Ez a világ legtündéribb ruhatára – Less be a 3 éves György herceg gardróbjába!http://www.life.hu/trend/20160725-less-be-a-3-eves-gyorgy-herceg-gardrobjaba.htmlTradíció, hagyománytisztelet és egy kis csibészség – ez jellemzi György herceg ruhatárát, legalábbis azt a részét, amit a hivatalos programok alatt láthattunk belőle. A kis trónörökös, aki a napokban ünnepelte 3. születésnapját, újra és újra elbűvölt minket a ruhácskáival (is), így itt az ideje számbavenni őket. Trend--Polgárpukkasztás, válltömés és tupírozott haj – A szépség fogalma a 80-as évekbenhttp://www.life.hu/trend/20160726-szepsegtrukkok-a-80as-evekbol.htmlMég soha egy korszak sem volt ennyire szabados és sokszínű, mint a 80-as évek. A punk zene, valamint stílusa tartja magát, és a mainstream irányzatra is nagy hatást gyakorol. Megjelenik a rock műfaj, elsők között a legendás KISS együttes, hatására sorra bukkannak fel a rockbandák, megjelenik a glam, a csillogás és az extrémitás hétköznapivá válik. Trend--5+1 trükk, amivel tartósabb lesz nyáron a sminkedhttp://www.life.hu/trend/20160717-trukkok-amivel-tartosabb-lesz-nyaron-a-smink.htmlBizony nemcsak a hőérzetünk változik nyáron, hanem bőrünk igényei is. Így fontos tudni, hogy mivel ápolhatjátok ilyenkor a bőrötöket, illetve mit tehettek annak érdekében, hogy a sminketek a legnagyobb kánikulában is tartós legyen. Trend--Sokkoló celebtrendek 1. rész - A legrémesebb cipők, amiket valaha láttunkhttp://www.life.hu/trend/20160725-a-legremesebb-cipok-amiket-valaha-is-lattunk-sztarokon.htmlA sztárok bizony gyakran esnek túlzásba. Nem is csoda, hiszen sokan keresik a feltűnést, és szeretnek egy kicsit különcök lenni. Ebből pedig néha borzalmas dolgok sülnek ki. Nézzük az elmúlt idők legdurvább celebcipőit. Trend--Így lehetsz trendi menyasszony 2016 nyaránhttp://www.life.hu/trend/20160712-ilyen-a-trendi-menyasszonyi-smink-2016-nyaran.html2016-ban az esküvői smink érzékien természetes. A fényes bőrt highlighttal fűszerezzük, az ártatlanság érzékeltetésére lágy, pasztell tekintetet varázsolunk. TrendOrigo7 sminktermék, amit mindenképpen vigyél magaddal a nyaralásrahttp://www.life.hu/trend/20160712-simktermekek-amit-mindenkeppen-vigyel-magaddal-nyaralasra.htmlNyaraláskor érdemes alaposan átnézni, mire is van szükség. Mivel úgyis rengeteg holmit viszünk, ahol csak lehet, minimalizáljunk. Nézzük, melyek azok a sminktermékek, amik feltétlenül veled kell hogy menjenek az utazásra. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.