Meglepetésekben és mély dekoltázsokban nem volt hiány a tegnap este megrendezett MTV EMA vörös szőnyegén bevonulásán. Mutatjuk is legemlékezetesebb outfiteket!

Minták és színek

Lana Del Ray egy kis tavaszt csempészett a borús őszbe ezzel a ruhával. A nagy virágmintás ruha keveseknek áll jól, az énekesnőhöz azonban kifejezetten passzol ez a stílus.

Lana Del RayForrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Pixie Lott egészen különböző stílusú, de szintén virágmintás outfitet választott. Ez sokkal vagányabb és trendibb darab, és a pemplum is nagyon jól állt az énekesnőnek.

Pixie LottForrás: Getty Images

Zara Larsson választása több szempontból is a retrót idézi. A bő szabású nadrág, a trapéz ujjak, a fodros, ejtett vállak és a crop topos megoldás is. A harsány rózsaszín ruhához lazán csak egy tornacipőt választott az énekesnő.

Zara LarssonForrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Dekoltázsok

Az este fénypontjai egyértelműen a dekoltázsok voltak. Ebben abszolút élen járt Demi Lovato és Rita Pereira. Előbbi nadrágkösztümben, Rita pedig overálban villantott ciciket.

Demi LovatoForrás: AFP/Daniel Leal-Olivas
Rita PereiraForrás: Getty Images

A díszes fekete melltartókat már kezdjük megszokni a vörös szőnyegen, de olyat ritkán látunk, amikor egy viszonylag egyszerű, fehér melltartót tolnak az arcunkba. Sofia Reyes viszont ezt most megtette. 

Sofia ReyesForrás: WireImage/2017 Venturelli/Venturelli

Jelmezek

A zenei díjátadókon jellemzően előfordulnak azok az outfitek is, amelyek inkább hajaznak egy jelmezre. Rita Ora például egy frissen lefürdött dívát alakított.

Rita OraForrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Petite Meller a futurisztkus vonalat hozta, a tőle megszokott pirosítóba tüsszentett hatással.

Petite MillerForrás: WireImage/2017 Venturelli/Venturelli

Hogy az izraeli származású Noa Kirel szándéka mi lehetett ezzel a bőrszereléssel, azt még mi sem tudjuk. 

Noa KirelForrás: WireImage/2017 Venturelli/Venturelli