A hercegnőnek öltözött transzvesztiták játékos módon mesélnek a kicsiknek a nemváltásról, a transzvesztita életmódról, és még sok más dologról is. 

Bölcsődéseket tanítanak azok a hercegnőnek öltözött transzvesztiták, akik a transzenműség alapjairól szeretnének a kicsiknek valamiféle tudásalapot képezni. A mozgalmuk során körbe járják az összes állami óvodát, és mesékkel tűzdelve igyekeznek információt közölni a témáról a fiatal gerenáció felé. 

Szakemberek szerint bármennyire is furcsán hangzik, a 2-3 év körüli gyermekekben még nincs kialakult norma a mássággal kapcsolatban, így sem ítélkezés sem szorongás nincs bennük a téma kapcsán. És ha ebben a korban ismerkednek meg ezzel a témával, akkor később ugyanolyan természetesen tudják majd például a transzvesztitákat kezelni, mint bárki mást. 

Az előadásokat és az anyagköltségeket egy londoni alapítvány finanszírozza, és elmondások alapján a gyerekek nagyon imádják őket. Érdeklődéssel és kíváncsisággal hallgatják azokat a meséket, amelyekben például az egyik főhős egy napon ráébred, hogy ő nem is fiú, hanem lány (vagy fordítva). - írta meg a DailyMail

Megszülte gyermekét a transznemű férfi, Trystan Reese - Fotó!
Két örökbefogadott gyermeke van Trystan Reese-nek és párjának, de szerettek volna egy sajátot is. A nőként született, de azóta férfivá vált Trystan mesterséges megtermékenyítés útján esett teherbe, és nemrég egészséges kisfiúnak adott életet. Olvass tovább itt...