Megszülte gyermekét a transznemű férfi, Trystan Reese - Fotó!

Forrás: Facebook/Biff and I -
szülés transzneműség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két örökbefogadott gyermeke van Trystan Reese-nek és párjának, de szerettek volna egy sajátot is. A nőként született, de azóta férfivá vált Trystan mesterséges megtermékenyítés útján esett teherbe, és nemrég egészséges kisfiúnak adott életet. 

Megszületett az első gyermeke a transznemű férfinak, aki nőként látta meg a napvilágot. A 34 éves férfi ugyan átesett hormonterápián, de a női szerveit nem műttette át, így eshetett teherbe mesterséges megtermékenyítés útján. Párjának és neki már van két örökbefogadott gyermeke, de nagyon szerettek volna egy sajátot is, így elindultak az úton, ami egyáltalán nem volt egyszerű.

Megszülte gyermekét a transznemű férfi, Trystan Reese Forrás: Facebook/Biff and I

Az első beülltetés sajnos nem volt sikeres, de a második baba velük maradt. Annak idején a férfinak kinéző nő terhes fotója is bejárta az internetet, Trystan Reese pedig nemrég újabb örömről adott hírt: életet adott gyermekének, méghozzá egy egészséges kisfiúnak, akit Leo névre kereszteltek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.