Gyereket vár Kovács Kokó István új kedvese, Kata

család babavárás Kovács Kokó István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story magazinnak egy jól értesült ismerős árulta el az örömhírt. 

"Nagyon diszkréten kezelték, hogy Kata babát vár, csak a szűk család és a hozzájuk legközelebb álló barátok tudhattak az örömhírről" - idézi a lap a barátot.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A sportolónak már van két fia, Bence 22, Gergő 18 éves.

Nemsokára megszületik Rowan Atkinson harmadik gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20171112-nemsokara-megszuletik-mr-bean-azaz-rowan-atkinson-harmadik-gyereke.htmlAtkinsonnak korábban Sunetra Sastryával kötött házasságából született két gyereke. A 23 éves Ben és a 21 éves Lily most kistesót kapnak. CsaládAFPMegölte idős szüleit egy 42 éves férfi Sopronbanhttp://www.life.hu/csalad/20171104-megolte-idos-szuleit-egy-ferfi-sopronban-emberoles-miatt-indult-nyomozas-az-ugyben.htmlMegölte idős szüleit egy férfi Soporonban. A 42 éves magán kívül tomboló K. Róbertre pénteken hívták ki a rendőröket, akiket megdöbbentő látvány fogadott. CsaládThinkstockMegszületett Dammak Jázmin kislánya, Szonjahttp://www.life.hu/csalad/20171028-megszuletett-dammak-jazmin-kislanya.htmlMegszületett a vízilabdázó Hosnyánszky Norbert és a modell-szépségkirálynő Dammak Jázmin második gyermeke. Család--Kiköpött édesapja Dévényi Tibi bácsi fia, Mátéhttp://www.life.hu/csalad/20171022-kikopott-edesapja-devenyi-tibi-bacsi-fia-mate-lattuk-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-musorban.htmlMásodik gyereke, Máté születésekor 56 éves volt Dévényi Tibor. Apa és fia a nagy korkülönbség ellenére igazi jó barátok. A kissrác pedig külsőre szakasztott híres apukája. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoLetartóztatták nőverésért Katalin hercegné nagybátyjáthttp://www.life.hu/csalad/20171014-letartoztattak-noveresert-katalin-hercegne-nagybatyjat-a-feleseget-utotte.htmlGary Goldsmith-et testi sértéssel gyanúsítják. Katalin nagybátyja az utcán ütötte meg 47 éves feleségét, Julie-Annt. Család--Nem fogad örökbe, nem él a petesejt-donáció lehetőségével Pataki Zitahttp://www.life.hu/csalad/20171018-nem-fogad-orokbe-nem-el-a-petesejt-donacio-lehetosegevel-pataki-zita.htmlBármennyire is szeretett volna, nem sikerült gyereket szülnie Pataki Zitának. A szép időjós nyolcszor vett részt lombikprogramon, de mégis le kellett mondani legnagyobb álmáról: a gyerekről. Adódik a kérdés, vajon Zita miért nem fogad örökbe a férjével gyermeket, illetve miért nem vállalkozik petesejt-donációra, adományozásra. Elmondta. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.