Míg a csajok képesek minden dekát megszámolni, amit elfogyasztanak, addig a férfiak simán nem foglalkoznak azzal, ha van rajtuk némi felesleg.

Készült egy brit felmérés, amely arra volt kíváncsi, hogy a férfiak mit gondolnak a saját testsúlyukról, és az esetleges túlsúlyukról? Kiderült, hogy az urak között 17%-kal több az elhízott, mint a brit nők között, illeve 26%-kal többen szenvednek cukorbetegségben, mint a hölgyek. 

Ám ennek ellenére, a pasik sokkal kevésbé látják drasztikusnak a saját hízásukat, és jóval kevesebbet tesznek azért is, hogy formába hozzák magukat. A Férfi Egészségügyi Fórum jótékonysági szervezet elnöke azt mondta, hogy az urak hajlamosak meggyőzni magukat arról, hogy a testüket borító zsírpárna valójában izom. 

A pasik nem foglalkoznak olyan sokat a súlyukkal, mint a nőkForrás: Thinkstock

Míg a nők pont ellenkezően gondolkodnak: a testük minden létező pontján képesek meglátni a zsírt, a narancsbőrt, és bármennyit képesek koplalni a kifogástalan alak érdekében. 

A tanulmány arra is rávilágított, hogy Nagy-Britanniában az elhízottak száma a '90-es évek óta 92%-kal nőtt. Sőt, egyre többen szenvednek 1-es és 2-es típusú cukorbetegésben is. - írta meg a DailyMail

Egy klinikán halt bele az evésbe a túlsúlyos tinédzser
A 17 éves fiú óriási túlsúlytól szenvedett, ezért utalták egy fogyasztó központba. A kórházban azonban halálra ette magát: gyorsételeket rendelt a klinikára. Olvass tovább itt...