Megszületett Czippán Anett második gyermeke

kisbaba család Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A FEM3 Café műsorvezetője november 20-án adott életet második kisfiának, Somának. Anett telefonon mesélt a szülés izgalmairól, és elárulta, hogy a kis jövevény igazi ˝vasgyúró˝, ugyanis 3950 grammal született.

Anett elmondta, nagyon jól vannak, boldogok, még a szoptatással bajlódik egy kicsit. Hozzátette, az édesapa szinte sír a boldogságtól és már a nagytesó, Olivér is találkozott Somával. Azt azonban még nem tudják, kire hasonlít a kicsi.

Doszpot Evelin nehéz élethelyzete miatt hagyta egyedül kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20171121-megrazo-vallomas-doszpot-evelin-ezert-hagyta-egyedul-kislanyat.htmlÉlete egyik legnehezebb időszakáról vallott Doszpot Evelin: első házassága után egy ideig a szüleinél kellett hagynia kislányát, a körülmények ugyanis nem voltak adottak ahhoz, hogy kettesben éljenek. TV + SztárokOrigoSorozatszerepet kapott Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20171121-sorozatszerepet-kapott-cserpes-laura-enekesno.htmlA TV2 saját gyártású sorozatának, a Korhatáros szerelemnek egyik szereplője Cserpes Laura lesz. Karakteréről, illetve a karakterével való azonosulásról és magánéletéről is árult el titkokat a szép énekesnő a Life.hu-nak. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÁlinterjút közöltek Liptai Claudiával, visszaéltek a nevével és képmásávalhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-alinterjut-kozoltek-liptai-claudiaval-visszaeltek-a-nevevel-es-kepmasaval.htmlVisszaéltek Liptai Claudia nevével, fotóival, sőt még egy álinterjút is közöltek vele egy figyasztócseppel kapcsolatban. A műsorvezető a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével együttműködésben teszi meg a szükséges jogi lépéseket TV + SztárokOrigoKéptelen beosztani a pénzét Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-keptelen-beosztani-a-fizeteset-madai-vivien.htmlNem bánik túl jól a pénzzel Mádai Vivien, mint mondja, a családban a férje az, aki tud spórolni. TV + Sztárok--Dobó Kata a Korhatáros szerelemről mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-dobo-kata-a-korhataros-szerelemrol-meselt-video.htmlDobó Kata is szerepel a Korhatáros szerelem című filmben. Szerepéről és karakeréről mesélt.TV + Sztárok--Felismered még a 90-es évek mexikói színészeit?http://www.life.hu/sztarok/20171107-a-90-es-evek-szappanopera-sztarjai-akkor-es-most.htmlAzok a csodás 90-es évek! Amikor patacipőben táncoltunk a diszkóban, miközben Tunyogi Orsi azt énekelte, hogy "Jött egy felhő, mi leszállt közénk". Amikor délután siettünk a házival, mert Víctor Manuel elfoglalta a frissen indult kereskedelmi csatornák képernyőjét, hogy színes zakójában szenvedjen a fene nagy szerelemtől. Lássuk be, ma már sokkal jobban szeretünk Dextert, Mentalistát és Agymenőket nézni a tévében, de a 90-es évek mexikói szappanoperái örökre beleégtek a retinánkba. Bár a sorozatok főszereplőiről sok szó esik, most nemcsak őket, de a mellékszereplőket is bemutatjuk. Akkor és most! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.