Amanda Ahola, a finn lány, aki Barbie-vá műttette magát: fotó

Forrás: NORTHFOTO -
plasztikai műtét Barbie finn Amanda Ahola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nem érzik magukat jól a saját bőrükben, Amanda Ahola sem volt megelégedve kinézetével. Ő azonban nem elégedett meg egy hajvágással és a ruhatára cseréjével, inkább megváltoztatta a teljes kinézetét és személyiségét műtétek sorozatával. Az eredmény egy felfújt szájú, szőke baba.

A finn Amanda Aholát semmi nem tántorítja el álmától, ő egy élő Barbie akar lenni. Ennek érdekében rengeteg műtétnek vetette alá magát, ami persze nemcsak a külsején látszik meg. Az egészségét is jócskán megviselték a beavatkozások, de továbbra is folytatja az átalakulást. Megműttette már az orrát, feltöltette a száját, kapott botox kezelést, és természetesen a mellét is megnagyobbíttatta.

Amanda Ahola a műtétek előtt Forrás: NORTHFOTO

A harmadik mellműtétje során azonban komplikáció merült fel, Amanda majdnem bele is halt a labdaméretű keblekbe, de ez sem tántorítja el őt attól, hogy további operációknak vesse alá magát. Mivel a célja a tökéletes Barbie-kinézet, még további beavatkozásokra lesz szüksége, és már alig várja a folytatást.

Így néz ki Amanda Barbie a műtétek után Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.