Britney Spears élete sokszor vett már fordulatot, de ennyire pozitív változásokat még soha nem láttunk rajta. Ezúttal tényleg komolyan vette az életmódváltást, amitől kiegyensúlyozott, boldog és nem utolsósorban nagyon izmos is lett. 

Az egykori tinisztárt 2014-ben, amikor a Woman's Health címlapjára került, azzal vádolták, hogy a photoshop áldásos közreműködése miatt néz ki ilyen jól, pedig a klipjeiben is egytől-egyig haspólóban táncikált, és nem látszott, hogy különösebben szüksége lett volna a retusálásra. Habár a hírek szerint Britney soha nem vette igazán komolyan az edzést, a nagyobb durranásokra mindig SOS rendbehozta magát. Aztán 2015-ben mélypontra került az énekesnő, az Iggy Azaleával közös daluk klipforgatásán olyan képek készültek, amelyekre Britney valószínűleg nagyon nem volt büszke.

Britney 2015-ben került a mélypontra, amikor az Iggy Azaleával közös daluk klipforgatásán olyan képek készültek, amelyekre nagyon nem lehetett büszkeForrás: Northfoto

Feltételezhetően ekkor elégelte meg a dolgot és elhatározta magát a teljes életmódváltásra. Azóta pedig rendíthetetlenül halad ezen az úton, beleszeretett az edzőtermek világába és egészségesen étkezik. Britney a közösségi oldalán ráadásul lépten-nyomon meg is mutatja, hogy keményen tesz azért, hogy jól nézzen ki. Habár a legtöbb posztja a súlyzós edzéseit mutatja be, pontosan tudjuk, hogy nemcsak az edzőteremben szeret sportolni. Ami a kardiót illeti, legszívesebben futni vagy úszni jár, ami kiváló erőnlétet ad a fellépésekhez.

Britney a közösségi oldalán is lépten-nyomon megmutatja, hogy keményen tesz azért, hogy jól nézzen kiForrás: Instagram/Britney Spears

Nemrégiben hongkongi fellépésére készült fel ezzel az edzéssel:

Még otthon, a teraszon is szívesen nekiáll edzeni, azért reméljük, hogy amikor nem készül videó, akkor nem sminkben sportol.

Britney a tornászmutatványokkal is szívesen megpróbálkozik:

Legtöbbször edzője felügyeli, hogy helyesen végezze el a gyakorlatokat:

Mivel Britney imád táncolni, sokszor táncos elemeket is beiiktatnak, hogy ne legyen túl monoton az edzés. Saját bevallása szerint ez mindig újra meghozza a lendületet és a motivációt számára.

Britney Spears egykor és most - A szűz tinilány, az őrült díva és a nagy visszatérő


Britney újra visszatért! Hamarosan ráadásul önéletrajzi könyve és az abból készült mozi is megjelenik. Az elképesztően nagy felhajtás közepette mi inkább egy kis visszaemlékezés formájában tisztelgünk eddigi életműve előtt. Íme, Britney, a szende szűz lánytól a megbolondult, őrült popdíván át, a fájdalmasan 90-es évek stílusban visszatért énekesnőig. A fotókat itt találod!